Hlajenje motorja

Hlajenje motorja

Ventilatorji, cevi, hladilniki, vodne črpalke, obnova vodne črpalke za atv, utv, 4 kolesnike.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Hladilna tekočina BEL-RAY Moto Chill Racing Coolant 1L
  Modra hladilna tekočina za motor Bel Ray Moto Chill 1 liter.  Ščiti hladilni sistem pred rjo in korozijo (vključno pri magnezijevih in aluminijastih komponentah) Omogoča odlično toplotno prevodnost za izboljšanje hladilnega učinka.  Primerna za vse vrste motornih koles z vodnim h..
  Brez DDV: 10,24€ 12,49€
 • Hladilna tekočina BEL-RAY Moto Chill Racing Coolant 4L
  Modra hladilna tekočina za motor Bel Ray Moto Chill 4 liter. Ščiti hladilni sistem pred rjo in korozijo (vključno pri magnezijevih in aluminijastih komponentah) Omogoča odlično toplotno prevodnost za izboljšanje hladilnega učinka.  Primerna za vse vrste motornih koles z vodnim hl..
  Brez DDV: 36,84€ 44,95€
 • Hladilna tekočina Motul Motocool Expert 1L
  Rumena hladilna tekočina za motor Motul Motocool Expert 1 liter. Hladilna tekočina pripravljena za takojšnjo uporabo (ni za redčenje) za do -37°C.  Primerna za ekstremne razmere od -37 °C do 135 °C. Varuje sestavne dele hladilnega sistema vašega motocikla pred korozijo. ..
  Brez DDV: 8,16€ 9,95€
 • Liqui Moly sredstvo za čiščenje hladilnikov (Radiator cleaner)
  Koncentrat za čiščenje hladilnikov in kompletne napeljave hladilnikov Liqui Moly Radiator Cleaner. Odstrani obloge, zamaške in vodni kamen ter zagotavlja, da motor deluje zanesljivo pri optimalni temperaturi. Ne vsebuje agresivnih kislin ali alkalij. Primeren je za vse hladilnike in združljiv z vsem..
  Brez DDV: 5,32€ 6,49€
 • Mreža za hladilnik - proti pregretju
  Fina mreža, ki se namesti na hladilnik motorja in ščiti hladilnik, da ga ne zapaca blato in posledično pregretjem motorja.  Dimenzija 300x200mm ..
  Brez DDV: 12,25€ 14,95€