Privezovalni trakovi, nakladalne rampe

Privezovalni trakovi, nakladalne rampe

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Rampa za naklad 213cm zložljiva
  Rampa oziroma klančina za naklad in razklad motorja ali drugih vozil, proizvajalca Moose Racing. - Izdelana iz 6063 aluminija  - Klančina je narejena kot lestev, da poveča oprijem - "Jeziček" na rampi je prevlečen z gumo, da prepreči drsenje (del, ki se nasloni na avto a..
  Brez DDV: 90,16€ 109,99€
 • Rampa za naklad 229cm zložljiva
  Rampa oziroma klančina za naklad in razklad motorja ali drugih vozil, proizvajalca Moose Racing. - Izdelana iz aluminija  - Klančina je narejena kot lestev, da poveča oprijem - "Jeziček" na rampi je prevlečen z gumo, da prepreči drsenje (del, ki se nasloni na avto a..
  Brez DDV: 114,75€ 139,99€
 • Povezovalni trak - gurtna hitrozatezna Moose Racing Heavy Duty z zanko (2 kosa)
  Povezovalni trak za privez motorja, čolna, ATV, snežnih sani kosilnice,... Na vsaki strani močan jeklen hakelj oblečen v gumo Hitrozatezno zapenjanje Dolžina trakov 213cm, širina 2,5cm Dodana zanka (soft strap extension) 2 kosa Najboljša kvaliteta Made in USA Izberite barvo iz s..
  Brez DDV: 22,09€ 26,95€
 • Povezovalni trak - gurtna, ki se sama navija
  Povezovalni trak - gurtna za privez motorja, čolna, ATV, snežnih sani kosilnice,... Gurtna se sama navija. Patent kot pri avtomobilskem pasu. Na vsaki strani močan jeklen hakelj oblečen v gumo Zapenjanje z ragljo (račno) Dolžina 3 metre Širina trakov 25mm Nosilnost 300kg 1 kos Črna..
  Brez DDV: 20,45€ 24,95€
 • Povezovalni, privezovalni trak - gurtna hitrozatezna MATRIX M1 z zanko (2 kosa)
  Povezovalni - privezovalni trak za privez motorja, čolna, ATV, snežnih sani kosilnice,... Na vsaki strani močan jeklen hakelj oblečen v gumo Hitrozatezno zapenjanje Dolžina trakov 175cm, širina 2,5cm Dodana zanka (soft strap extension) 2 kosa "These are the best tie downs we have eve..
  Brez DDV: 26,19€ 31,95€
 • Zanka za privezovalne trakove črne barve
  Zanka za privezovalne trakove, da s kavlji ne poškudujete površine ali za podaljšanje. Širina traku 25mm, dolžina 455mm. Made in USA   ..
  Brez DDV: 6,14€ 7,49€
 • Povezovalni trak - gurtna Moose Racing Heavy Duty (2kos)
  Povezovalni trak za privez motorja, čolna, ATV, snežnih sani kosilnice,... Na vsaki strani močan jeklen hakelj oblečen v gumo Zapenjanje na račno Dolžina trakov 152cm, širina 2,5cm Trakovi imajo naprintan napis Moose Utility Division 2 kos Najboljša kvaliteta Made in USA Izberit..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€