Vzdrževanje, orodje

Vzdrževanje, orodje

Vzdrževanje 4 kolesnika, atv in utv. Orodje za popravila.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Loctite 8040 Freeze & Release Oil Spray 400ml
  Loctite 8040 Freeze & Release Oil Spray je olje za hitro odstranjevanje rje, za sproščanje sprijetih ali korodiranih delov po sistemu trenutne zamrznitve (-40°C). S kapilarnim učinkom prodre direktno v rjo, s tankim slojem, ki ga pušča pa ostanejo sproščeni deli namazani ter ..
  Brez DDV: 16,35€ 19,95€
 • Muc Off Motorcycle Ultimate Kit - set za čiščenje motorja
  Muc Off Motorcycle Ultimate Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje vse za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazovanje, ki vsebuje teflon. Split S..
  Brez DDV: 81,15€ 99,00€
 • Posoda za gorivo Tuff Jug 10L
  Tuff Jug kantica za gorivo kapacitete 10 litrov. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Tuff Jug ponuja tudi ogromno rezervnih delov za svoje kantice. *NOVO* Na voljo tudi ..
  Brez DDV: 37,66€ 45,95€
 • Posoda za gorivo Tuff Jug 20L
  Tuff Jug kantica za gorivo kapacitete 20 litrov. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Tuff Jug ponuja tudi ogromno rezervnih delov za svoje kantice. *NOVO* Na voljo ..
  Brez DDV: 49,14€ 59,95€
 • Vulkanizerska (montirna) pasta za montažo pnevmatik 1kg
  Vulkanizerska (montirna) pasta za lažjo montažo pnevmatik. Količina 1kg. *Slika je simbolična. ..
  Brez DDV: 7,38€ 9,00€
 • Vulkanizerska (montirna) pasta za montažo pnevmatik 5kg
  Vulkanizerska (montirna) pasta za lažjo montažo pnevmatik. Količina 5kg. *Slika je simbolična. ..
  Brez DDV: 11,48€ 14,00€
 • Muc Off Bike Essentials Kit - čistilo za motorje
  Muc Off Bike Essentials Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje osnove za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazovanje, ki vsebuje teflon. Krtačo z..
  Brez DDV: 29,50€ 35,99€
 • Posoda za gorivo Pressol 10L
  Standardna posoda za gorivo (bencin, nafto,...) PRESSOL kapacitete 10 litrov. Robustna izdelava.   ..
  Brez DDV: 13,89€ 16,95€
 • Muc Off Duo Kit - čistilo in sprej za po pranju
  Muc Off Duo Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Našpricaj, speri in je to to! Primerno za motocikle, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazovanje, ki vsebuje teflon. Sprej poskrbi, da se ..
  Brez DDV: 16,39€ 19,99€
 • Rezervni nastavek za Tuff Jug
  Rezervni nastavek za Tuff Jug kantice za točenje goriva. Primerno tudi za Space Saver, Jaz, VP in Scribner kantice. Tuff Jug ponuja tudi ogromno rezervnih delov za svoje kantice.   Predstavitveni video na YOUTUBE. ..
  Brez DDV: 24,55€ 29,95€
 • Muc Off Super Cleaner 25L za čiščenje motorja
  Muc Off Super Cleaner za detaljno čiščenje - pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Našpricaj, speri in je to to!  Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo 25 litrov sodček s pipo. ..
  Brez DDV: 122,91€ 149,95€
 • Muc Off Super Cleaner 5L za čiščenje motorja
  Muc Off Super Cleaner za detaljno čiščenje - pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Našpricaj, speri in je to to!  Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo 5 litrov ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€