Torbe in nahrbtniki

Torbe in nahrbtniki

Torbe in nahrbtniki za potovanje, šolo in prosti čas, za prenašanje motokros opreme in orodja, hidracijski nahrbtniki, torbe za čelado, motokros očala in ostale stvari. Vse priznanih motokros znamk Moose Racing, Thor, Pro Circuit, American Cargo in 100%. Z njimi boste imeli vedno vse na pravem mestu in ne boste ničesar pozabili doma. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Velika torba na kolesih in z ročajem American Kargo Large Roller Bag za potovanja. Veliko prostora in doživljenjska garancija. Velika torba kamor boste pospravili kompletno motokros opremo ali drugo prtljago Poseben prostor za motokros očala ali drugo prtljago Možnost pritrditve vaše dirka..
  Brez DDV: 221,27€ 269,95€
 • Potovalna torba - zelo velika, praktična, s kolesi, v Monster ediciji! Zasnovana za tiste, ki so radi svobodni tudi na potovanjih. V torbo lahko date bodisi svojo športno opremo, orodje, ali se z njo odpravite na počitnice. Ima več manjših prostorov za shranjeve in enega velikega. Z njo lahko imate ..
  Brez DDV: 295,86€ 360,95€
 • Potovalna torba - velika, praktična, s kolesi, v Monster ediciji! Zasnovana za tiste, ki so radi svobodni tudi na potovanjih. V torbo lahko date bodisi svojo športno opremo, orodje, ali se z njo odpravite na počitnice. Ima več manjših prostorov za shranjeve in enega velikega. Z njo lahko imate svoje..
  Brez DDV: 315,53€ 384,95€
 • Potovalna moto torba THOR Circuit Black Red Orange. Z njo lahko imate svojo opremo in orodje varno in organizirano vedno pri sebi.  S tremi predeli ki se lahko združijo v en velik prostor Posebno načrtovani in oblikovani predali Z mrežastim prezdračevanjem (torba je zračna in zmanjša ..
  Brez DDV: 97,50€ 118,95€
 • Potovalna moto torba THOR TRANSIT S6 Wheelie Black Orange. Z njo lahko imate svojo opremo in orodje varno in organizirano vedno pri sebi. Torba ima tudi koleščke in ročaj za lažje prenašanje.  Polipropilen daje izredno trdnost in trajnost Z različnimi velikostmi žepov oziroma predalov ..
  Brez DDV: 196,72€ 240,00€
 • Torba za čelado THOR Rival Black Red Orange: mikroflis v notranjosti torbe obvaruje čelado pred poškodbami in praskami z več zračniki za kroženje zraka in preprečevanje neprijetnega vonja s stranskim žepom z ojačanim ročajem Dimenzija: 38.1cm x 20.32cm x 29.21cm Material: 60..
  Brez DDV: 27,01€ 32,95€
 • Pametna torba za moto opremo ACERBIS Borsa Cargo Black Yellow. Zakaj pametna? Z njo boste imeli vedno opremo na pravem mestu, na račun spiska kaj vse potrebujete za vožnjo, pa ne boste ničesar pozabili doma.  Zelo prostorna torba Ima več ločenih prostorov Poskrbljeno je tudi za njeno ..
  Brez DDV: 57,34€ 69,95€
 • Najkvalitetnješa torba American Kargo Gear Bag kompletno motokros in ostalo moto opremo. Zračna torba, veliko odlagalnih predalov. Doživljenjska garancija. Velika torba kamor boste pospravili kompletno motokros opremo Ločeni predeli za umazano in čisto opremo Iz torbe se potegne podloga na..
  Brez DDV: 139,30€ 169,95€
 • Najkvalitetnješa torba American Kargo Gear Bag kompletno motokros in ostalo moto opremo. Zračna torba, veliko odlagalnih predalov. Doživljenjska garancija. Velika torba kamor boste pospravili kompletno motokros opremo Ločeni predeli za umazano in čisto opremo Iz torbe se potegne podloga na..
  Brez DDV: 139,30€ 169,95€
 • Najkvalitetnješa torba American Kargo Track Bag za čelado in ostale drobnarije na trgu. Zračna torba, veliko odlagalnih predalov. Doživljenjska garancija. Velik predal za čelado (motokros in cestne), ki se popolnoma odpre. Zadrga na predalu čelade je obrnjena navzven, da ne podrgne čela..
  Brez DDV: 114,71€ 139,95€
 • Torba za moto opremo THOR Equip S6. Z njo boste imeli vedno opremo na pravem mestu in ne boste ničesar pozabili doma.  Zračna torba Organizirana tako, da lahko posamezno opremo enostavno najdete Ima ojačan ramenski pas Izdelana iz zelo kvalitetne tkanine in notranje podloge Odporn..
  Brez DDV: 77,83€ 94,95€
 • Cenovno ugodna motokros torba za opremo in orodje Woodys. Z njo boste imeli vedno vse na pravem mestu in ne boste ničesar pozabili doma.  Vodoodporna S stranskimi žepi Z dvojno zadrgo Z mrežico v žepu na vsakem koncu Z odstranljivim ramenskim trakom Dodatno ojačana Dimenzij..
  Brez DDV: 54,88€ 66,95€