Športne kamere, dodatki

Športne kamere, dodatki

Smo prvi, ki smo celostno, skupaj z večino dodatkov pripeljali WASP kamere v Slovenijo. Gre za ameriške športno-akcijske kamere, ki so že razširjenje pri različnih športih in katere so sponzor že marsikarteremu timu. Njihov velik atribut je ugodna cena glede na zmogljivosti, saj jo lahko dobite že za 259,95€, in veliko število dodatkov, ki jih dobite poleg kamere. Ugodni pa so tudi dodatki, nastavki in držala za kamero, ki ustrezajo tudi drugim športnim kameram kot je GoPro, SJ Cam in drugim.  

 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • WASP kamera 9905 WiFi
  WASP kamera 9905 WiFi je model športno akcijske WASP kamere, ki uporabniku omogoča svobodo pri snemanju, urejanju in deljenju posnetkov v vsakem trenutku, ne glede na lokacijo snemanja. Kamera je tudi vodoodporna brez ohišja za snemanje pod vodo. Vodoodpornost ohišja za snemanje pod vodo, do globine..
  Brez DDV: 213,07€ 259,95€
 • WASP kamera 9906 CAMO
  WASP kamera 9906 CAMO je eden izmed novejših modelov športno akcijske WASP kamere, ki je s kamuflažnim dizajnom kot nalašč ustvarjena za uporabo zunaj, omogoča ugasnjenje vseh snemalnih luči, posnamete časovni video (time-lapse) in ugasnete vse zvoke kamere. Kamera je tudi vodoodporna brez ohišja za..
  Brez DDV: 245,86€ 299,95€
 • WASP kamera 9907 4K
  WASP kamera 9907 4K je eden izmed novejših modelov športno akcijske WASP kamere, z novo 4K video zmogljivostjo snemanja in 20MP kakovosti fotografij. Je tehnično najbolj dovršena, omogoča posnetke in stunning4K, posnemanje časovnega videa (time-laps) in posnemanje kristalno čistih fotografij. Omogoč..
  Brez DDV: 295,04€ 359,95€
 • Aluminijast nastavek za krmilo HD
  Aluminijast nastavek, ki se izredno močno pritrdi na balanco oziroma krmilo kolesa ali na kateri drug element z obliko cevi. Kompatibilen je za WASP, GoPro in ostale športno akcijske kamere. ..
  Brez DDV: 65,53€ 79,95€
 • Aluminijast nastavek za krmilo kolesa
  Aluminijast nastavek, ki se pritrdi na balanco oziroma krmilo kolesa ali na kateri drug element z obliko cevi. Kompatibilen je za WASP, GoPro in ostale športno akcijske kamere. ..
  Brez DDV: 49,14€ 59,95€
 • Aluminijast nosilec ohišja za kamero
  Aluminijast nosilec ohišja za akcijsko športno kamero WASP, GoPro in ostale. Nosilec je univerzalen. ..
  Brez DDV: 21,27€ 25,95€
 • Aluminijast vijak za nastavek kamere
  Aluminijast vijak za nastavek kamer primeren za kamero WASP, GoPro in ostale akcijsko športne kamere.  ..
  Brez DDV: 16,80€ 20,50€
 • Aluminijasto držalo za kamero grip style
  Aluminijasto držalo z odličnim oprijemom bo stabiliziralo vašo WASP, GoPro ali drugo akcijsko športno kamero med držanjem.   Nastavek je univerzalen. ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Dražalo in tripod stojalo obenem
  Dražalo in mini tripod (trinožno) stojalo obenem. Omogoča stabilizacijo WASP, GoPro in drugih športnih kamer.  Držalo je univerzalno.  ..
  Brez DDV: 25,82€ 31,50€
 • Držalo z led osvetlitvijo
  Univerzalen nastavek u led osvetlitvijo je idealen za nočne posnetke. Odlikuje ga kontrola svetlobe in varovalo pred pregretjem.  Primeren za WASP, GoPro in ostale akcijsko športne kamere.  ..
  Brez DDV: 81,93€ 99,95€
 • Držalo za kamero karbonsko
  Izredno lahko, s karbonsko prevleko držalo, ki bo stabiliziralo vašo WASP, GoPro ali drugo akcijsko športno kamero med držanjem. Z njim boste posneli popoln "selfie". Držalo pa je tudi plavajoče, tudi ko je kamera montirana.  Držalo je univerzalno.  ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Gibljiv nastavek za kamero s sponko
  Nastavljiv nastavek z vtrljivim vratom je primeren za vse vrste WASP, GoPro in ostalih športnik kamer. Močna sponka za pritrditev omogoča, da ga pritrdite na različne površine. Nastavek je univerzalen. ..
  Brez DDV: 40,94€ 49,95€