Čistila in nega motorja

Čistila in nega motorja

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Lopatka in metlica za odstranjevanje blata
  Lopatka skupaj z metlico za čiščenje motorja oziroma odstranjevanje večje količine blata. ..
  Brez DDV: 10,61€ 12,95€
 • Lopatka za odstranjevanje blata
  Lopatka za čiščenje motorja oziroma odstranjevanje večje količine blata. ..
  Brez DDV: 7,13€ 8,70€
 • Muc Off Motorcycle Ultimate Kit - set za čiščenje motorja
  Muc Off Motorcycle Ultimate Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje vse za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazovanje, ki vsebuje teflon. Split S..
  Brez DDV: 81,15€ 99,00€
 • Muc Off Bike Essentials Kit - čistilo za motorje
  Muc Off Bike Essentials Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje osnove za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazovanje, ki vsebuje teflon. Krtačo z..
  Brez DDV: 29,50€ 35,99€
 • Muc Off Duo Kit - čistilo in sprej za po pranju
  Muc Off Duo Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Našpricaj, speri in je to to! Primerno za motocikle, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazovanje, ki vsebuje teflon. Sprej poskrbi, da se ..
  Brez DDV: 16,39€ 19,99€
 • Muc Off Super Cleaner 25L za čiščenje motorja
  Muc Off Super Cleaner za detaljno čiščenje - pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Našpricaj, speri in je to to!  Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo 25 litrov sodček s pipo. ..
  Brez DDV: 122,91€ 149,95€
 • Muc Off Super Cleaner 5L za čiščenje motorja
  Muc Off Super Cleaner za detaljno čiščenje - pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Našpricaj, speri in je to to!  Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo 5 litrov ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Muc Off Super Cleaner čistilo s pršilko 1L za čiščenje motorja
  Muc Off Super Cleaner za detaljno čiščenje - pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Našpricaj, speri in je to to!  Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). ..
  Brez DDV: 12,25€ 14,95€
 • Muc Off Foam Fresh - za čiščenje čelad, škornjev, ščitov
  Muc Off Foam Fresh se uporablja za čiščenje čelad, škornjev, ščitov, ščitnikov. Peno enostavno našpricamo na željeno površino in pustimo učinkovati. Ko se pena posuši je oprema je ponovno čista in dišeča :) ! Količina 400ml ..
  Brez DDV: 9,83€ 11,99€
 • Ščetka za čiščenje in nego verige
  Ščetka za čiščenje in nego verige. Trde ščetine odstranijo blato in mast. Kompaktno pvc ohišje. Uporaben čopič na drugi strani ščetke, ki ga uporabite za čiščenje drugih delov na motorju. Možen nakup rezervnih ščetk (4 v kompletu). ..
  Brez DDV: 14,67€ 17,90€