Čistila in nega motorja

Čistila in nega motorja

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Lopatka in metlica za odstranjevanje blata
  Lopatka skupaj z metlico za čiščenje motorja oziroma odstranjevanje večje količine blata. ..
  Brez DDV: 10,61€ 12,95€
 • Lopatka za odstranjevanje blata
  Lopatka za čiščenje motorja oziroma odstranjevanje večje količine blata. ..
  Brez DDV: 7,13€ 8,70€
 • Muc Off Motorcycle Ultimate Kit - set za čiščenje motorja
  Muc Off Motorcycle Ultimate Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje vse za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazovanje, ki vsebuje teflon. Split S..
  Brez DDV: 81,15€ 99,00€
 • Muc Off Bike Essentials Kit - čistilo za motorje
  Muc Off Bike Essentials Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje osnove za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L). Čistilo uporablja nano tehnologijo. Bike Spray (500ml) sprej za zaščito in podmazo..
  Brez DDV: 29,50€ 35,99€
 • Muc Off Duo Kit - čistilo in sprej za po pranju
  Muc Off Super Cleaner, bioragzgradljivo čistilo za detaljno čiščenje, pranje vašega motorja, motocikla, kolesa, ATV. Opazili boste izjemne rezultate čiščenja s skoraj nič napora. Motorcycle Protectant sprej poskrbi, da se plastike in drugi deli motorja / kolesa svetijo, ter preprečuje lepl..
  Brez DDV: 16,39€ 19,99€
 • Muc Off Super Cleaner 25L za čiščenje motorja (biorazgradljivo)
  Muc Off Super Cleaner, bioragzgradljivo čistilo za detaljno čiščenje, pranje vašega motorja, motocikla, kolesa, ATV. Opazili boste izjemne rezultate čiščenja s skoraj nič napora. Komplet vsebuje biorazgradljivo čistilo 25L v sodčku s pipo. Čistilo uporablja nano tehnologijo. Nav..
  Brez DDV: 122,91€ 149,95€
 • Muc Off Super Cleaner 5L za čiščenje motorja (biorazgradljivo)
  Muc Off Super Cleaner, bioragzgradljivo čistilo za detaljno čiščenje, pranje vašega motorja, motocikla, kolesa, ATV. Opazili boste izjemne rezultate čiščenja s skoraj nič napora. Komplet vsebuje biorazgradljivo čistilo 5L. Čistilo uporablja nano tehnologijo. Navodila za uporabo:..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Muc Off Super Cleaner čistilo s pršilko 1L za čiščenje motorja (biorazgradljivo)
  Muc Off Super Cleaner, bioragzgradljivo čistilo za detaljno čiščenje, pranje vašega motorja, motocikla, kolesa, ATV. Opazili boste izjemne rezultate čiščenja s skoraj nič napora. Komplet vsebuje biorazgradljivo čistilo s pršilko (1L). Čistilo ni testirano na živalih in uporablja na..
  Brez DDV: 12,25€ 14,95€
 • Muc Off Foam Fresh - za čiščenje čelad, škornjev, ščitov
  Muc Off Foam Fresh se uporablja za čiščenje čelad, škornjev, ščitov, ščitnikov. Peno enostavno našpricamo na željeno površino in pustimo učinkovati. Ko se pena posuši je oprema je ponovno čista in dišeča :) ! Količina 400ml ..
  Brez DDV: 9,83€ 11,99€
 • Ščetka za čiščenje in nego verige
  Ščetka za čiščenje in nego verige. Trde ščetine odstranijo blato in mast. Kompaktno pvc ohišje. Uporaben čopič na drugi strani ščetke, ki ga uporabite za čiščenje drugih delov na motorju. Možen nakup rezervnih ščetk (4 v kompletu). ..
  Brez DDV: 14,67€ 17,90€