Vzdrževanje, orodje

Vzdrževanje, orodje

Vzdrževanje 4 kolesnika, atv in utv. Orodje za popravila.

Izboljšano iskanje
Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Loctite 8040 Freeze & Release Oil Spray je olje za hitro odstranjevanje rje, za sproščanje sprijetih ali korodiranih delov po sistemu trenutne zamrznitve (-40°C). S kapilarnim učinkom prodre direktno v rjo, s tankim slojem, ki ga pušča pa ostanejo sproščeni deli namazani ter ..
  Brez DDV: 16,35€ 19,95€
 • Muc Off Motorcycle Ultimate Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje vse za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L) Zaščitno sredstvo za motorna kolesa Dva v enem vosek in polirni sprej Krpa iz ..
  Brez DDV: 88,48€ 107,95€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Polisport ProOctane je veliko več kot kanta za točenje goriva: Omogoča hitro točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in o..
  Brez DDV: 40,98€ 50,00€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L Omogoča točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in olajšata točenje Močno ohišje iz umetne mase Cevka omogoča hitro točenje goriva Priložena posod..
  Brez DDV: 40,98€ 50,00€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Polisport ProOctane je veliko več kot kanta za točenje goriva: Omogoča hitro točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in o..
  Brez DDV: 49,18€ 60,00€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 10 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 34,39€ 41,95€ 50,29€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 20 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 45,86€ 55,95€ 62,76€
 • Imate težave pri pripravi dobre mešanice olja in bencina za vaš motor? S posodico Quick 2 Mix lahko točno odmerite pravilno količino olja glede na željen % in glede na količino goriva. Na zadnji strani je priročna tabela, ki vam bo v pomoč pri odmerjanju. Omogoča natančno mešanje v razmer..
  Brez DDV: 5,70€ 6,95€
 • Imate težave pri pripravi dobre mešanice olja in bencina za vaš motor? S posodico Polisport Prooctane 250ml lahko točno odmerite pravilno količino olja glede na željen % in glede na količino goriva. Na zadnji strani je priročna tabela, ki vam bo v pomoč pri odmerjanju. Primerna tudi za uporabo s kan..
  Brez DDV: 3,99€ 4,87€
 • Vulkanizerska (montirna) pasta za lažjo montažo pnevmatik, barva bela. Količina 1kg. ..
  Brez DDV: 7,38€ 9,00€
 • Čep za hitro polnjenje kante (posode) Polisport ProOctane. Primeren za 10l in 20l ProOctane različico.  Polisport ProOctane kanta (posoda) za gorivo je homologirana v skladu z ADR standardi, s čimer je ustrezna in zakonita za prevoz goriva po cestah in tako ni primerna samo za terensko ..
  Brez DDV: 27,05€ 33,00€
 • Cev za polnjenje s pokrovom, Polisport ProOctane - Polisport fill hose with cap. Dolžina cevke je 300mm, pokrov poskrbi, da se točenje samodejno zaustavi s čimer se prepreči razlitje goriva. Primeren za Polisport ProOstane posodo (kanto) za gorivo - 10l in 20l ProOctane različico. ..
  Brez DDV: 24,59€ 30,00€