Liqui Moly

Liqui Moly

Prikaži: Seznam / Preglednica
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Specialno olje Liqui Moly za mazanje in vlaženje zračnega filtra na motorju, 4 kolesniku, pitbajku in drugih strojih (Foam filter oil). Na njegov račun se tekočina, prah, pesek obdržijo v filtru in tako preprečuje vdor le teh v motor. Na ta način se preprečuje večja obraba motorja in se po..
  13,95€
  Brez DDV: 11,43€
 • Specialno olje Liqui Moly za mazanje in vlaženje zračnega filtra na motorju, 4 kolesniku, pitbajku in drugih strojih (Foam filter oil). Na njegov račun se tekočina, prah, pesek obdržijo v filtru in tako preprečuje vdor le teh v motor. Na ta način se preprečuje večja obraba motorja in se podaljš..
  8,95€
  Brez DDV: 7,34€
 • LIQUI MOLY 2T Offroad  je delno sintetično visoko zmogljivo motorno olje za mešanico, primerno za dvotaktne motorje z vodnim in zračnim hlajenjem, za kros in enduro motorje, štirikolesnike, SxS in motorne sani. Nudi maksimalno zmogljivost in zaščito motorja, izredno čistočo motorja in maksimaln..
  12,95€
  Brez DDV: 10,61€
 • LIQUI MOLY 2T Synth Offroad Race je polno sintetično visoko zmogljivo motorno olje za mešanico, primerno za dvotaktne motorje z vodnim in zračnim hlajenjem, za kros in enduro motorje, štirikolesnike, SxS in motorne sani. Nudi maksimalno zmogljivost in zaščito motorja, izredno čistočo motorja in maks..
  17,95€
  Brez DDV: 14,71€
 • LIQUI MOLY 4T 10W-40 Offroad je sintetično visoko zmogljivo motorno olje, primerno za štiritaktne motorje z vodnim in zračnim hlajenjem, za kros in enduro motorje, štirkolesnike in motorne sani. Nudi maksimalno zmogljivost in zaščito motorja, izredno čistočo motorja in maksimalno zaščito pred obrabo..
  15,95€
  Brez DDV: 13,07€
 • LIQUI MOLY  4T Synth 10W-50 Offroad Race polno sintetično visoko zmogljivo motorno olje, primerno za štiritaktne motorje z vodnim in zračnim hlajenjem, za kros in enduro motorje, štirkolesnike in motorne sani. Nudi maksimalno zmogljivost in zaščito motorja. Primerno za motorje z ali brez ..
  17,95€
  Brez DDV: 14,71€
 • LIQUI MOLY 4T Synth 5W40 polno sintetično visoko zmogljivo motorno olje, primerno za štiritaktne motorje z vodnim in zračnim hlajenjem, za kros in enduro motorje, štirkolesnike in motorne sani. Nudi maksimalno zmogljivost in zaščito motorja, izredno čistočo motorja in maksimalno zaščito pred obrabo...
  16,95€
  Brez DDV: 13,89€
 • LIQUI MOLY Axle Oil 10W-30 ATV je visoko zmogljivo in visokotlačno menjalniško olje razvito iz skrbno izbranih baznih olj ter aditivov. Uporablja se za normalno in visoke obremenjene menjalnike ter končne pogone z ali brez mokre sklopke in/ali hidravlične zavore.  Liqui Moly je nemški s..
  15,95€
  Brez DDV: 13,07€
 • Liqui Moly dodatek - aditiv za olje (Oil Additive) motor ščiti pred obrabo na molibden disulfid podlagi (MoS2). Znanstveno je dokazano, da se obraba zmanjša za 50%. Podaljšuje življenjsko dobo motorja, motor teče gladko, zmanjša se poraba olja in goriva. Izdelek je testiran na na katalizatorjih..
  9,49€
  Brez DDV: 7,78€
 • Sintetično olje za menjalnik LIQUI MOLY Gear Oil 10W-30 je kakovostno in visokotlačno menjalniško olje. Razvito je iz skrbno izbranih baznih olj in večnamenskih aditivov, ki omogočajo olju univerzalno uporabnost na širokem spektru pogonov in menjalnikov. Namenjen je menjalnikom in končnim ..
  11,95€
  Brez DDV: 9,80€
 • Sintetično olje za menjalnik LIQUI MOLY Motorbike Gear Oil 80W-90 je kakovostno in visokotlačno menjalniško olje. Razvito je iz skrbno izbranih baznih olj in večnamenskih aditivov, ki omogočajo olju univerzalno uporabnost na širokem spektru pogonov in menjalnikov.  Liqui Moly je nemški ..
  15,95€
  Brez DDV: 13,07€
 • Polno sintetično olje za menjalnik LIQUI MOLY Motorbike Gear Oil 75W-90, je kakovostno in visokotlačno menjalniško olje. Razvito je iz skrbno izbranih baznih olj in večnamenskih aditivov. Visoko zmogljivo, visokotlačno menjalniško olje narejeno iz visokogradnih sintetičnih baznih olj in aditivov. Na..
  18,95€
  Brez DDV: 15,53€