Motocross hlače in dresi - ZNIŽANO

Motocross hlače in dresi - ZNIŽANO

Znižane motokros hlače in dresi znamke Thor, Alpinestars in Moose Racing, za moške, ženske in otroke. Še več znižanih hlač, dresov in ostalega najdete v OUTLETU!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Udobne moške off road, enduro, motokros hlače znamke Thor Terrain Camo. So izjemno udobne, odporne in trpežne pred obrabo, z več odsevniki, oblikovane pa tako, da dajejo pravo aktivno pozicijo pri vožnji. Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred obr..
  Brez DDV: 56,54€ 68,98€ 137,95€
 • Ugoden in kvaliteten ženski motokros dres THOR Sector Zones S9W Black Pink je posebej ustvarjen in namenjen ženskam. Je zračen, se dobro prilagaja ženskemu telesu in dobro odvaja odvečen znoj. Kombinira se z ženskimi hlačami THOR Sector Zones.  Dres omogoča optimalno mobilnost Mate..
  Brez DDV: 16,36€ 19,96€ 24,95€
 • Moški off road enduro motokros dres THOR Terrain Blackout: je izjemno udoben 100% poliester odvaja znoj in pomaga, da nam ni vroče dres ima več odsevnikov na rokavih in ramenih material, ki je dodatno odporen na obrabo dres daje udobje in odlično diha kroj je zasnovan tako, da n..
  Brez DDV: 24,57€ 29,98€ 59,95€
 • Moški off road enduro motokros dres THOR Terrain Sand Black. je izjemno udoben 100% poliester odvaja znoj in pomaga, da nam ni vroče dres ima več odsevnikov na rokavih in ramenih material, ki je dodatno odporen na obrabo dres daje udobje in odlično diha kroj je zasnovan tako, da..
  Brez DDV: 24,57€ 29,98€ 59,95€
 • Otroške motokros hlače THOR Pulse Air Radiate Black so kvalitetne motokros hlače, izjemno zračne, odlično odvajajo odvečno vlago ter so zelo udobne.  Celotne hlače so zelo zračne Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred uporabo K..
  Brez DDV: 45,88€ 55,98€ 111,95€
 • Motokros hlače znamke Thor, model Pulse Dashe so namenjene in ustvarjene posebej za ženske. So kvalitetne, zračne, zelo udobne in se odlično prilagajajo ženskemu telesu.  Celotne hlače so zelo zračne Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpe..
  Brez DDV: 45,88€ 55,98€ 111,95€
 • Otroške hlače za motokros AALPINESTARS Racer Braap S8Y Black White Red: Udobne in prilagodljive hlače Izdelane iz večplastne tkanine s PU premazom, ki daje odlično vzdržjivost Inovativni in strateško nameščeni paneli dajejo svobodo gibanja in svobodo pri vožnji Inovativna 3D oblika ..
  Brez DDV: 49,16€ 59,97€ 99,95€
 • Otroške motokros hlače ALPINESTARS Racer Supermatic Light Gray Fluo Orange Black Udobne in prilagodljive hlače Izdelane iz večplastne tkanine s PU premazom, ki daje odlično vzdržjivost Inovativni in strateško nameščeni paneli dajejo svobodo gibanja in svobodo pri vožnji Inovativna 3D obl..
  Brez DDV: 52,18€ 63,66€ 90,95€
 • Otroške hlače za motokros ALPINESTARS Racer Supermatic S8Y YWhite Dark Blue Yellow Fluo: Udobne in prilagodljive hlače Izdelane iz večplastne tkanine s PU premazom, ki daje odlično vzdržjivost Inovativni in strateško nameščeni paneli dajejo svobodo gibanja in svobodo pri vožnji ..
  Brez DDV: 52,18€ 63,66€ 99,95€
 • Moške motokros hlače THOR Prime Pro Infection Maroon Red Orange. Z uporabo vrhunskih materialov in natančne izdelave uvrščamo Thor Prime Pro med vrhunske drese primerne za tekmovanje. Thor Prime Pro je zasnovan tako, da omogoča mobilnost, ima minimalno težo in ne ovira vožnje. Testiran s strani..
  Brez DDV: 98,09€ 119,67€ 170,95€
 • Moški motokros dres Alpinestars Racer Tech Atomic Cool Gray Mid Fluo Orange Odlično prileganje Zelo udoben Lahek S podaljšanim zadnjim delom za prileganje z Alpinestars motokros hlačam Zapestne manšete poskrbijo za optimalno prileganje Nemoteč ovratnik Grafika odporna na bledenje ..
  Brez DDV: 27,83€ 33,96€ 39,95€