Čelade Alpinestars

Čelade Alpinestars

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 ACT Red/Yellow Gloss je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelado, ki zag..
  Brez DDV: 214,29€ 261,43€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Compass Black Orange Fluo mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelad..
  Brez DDV: 200,00€ 244,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Compass Black Yellow Fluo mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelad..
  Brez DDV: 200,00€ 244,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Rayon Gray Black White Fluo Orange mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikov..
  Brez DDV: 200,00€ 244,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Rayon Light Gray Black Silver Mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano č..
  Brez DDV: 200,00€ 244,00€
 • Rover Anthracite Red Fluo Gray Camo je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelado, ki zagotavlja optimalno ..
  Brez DDV: 200,00€ 244,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Rover Anthracite Yellow Fluo Gray Camo je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikov..
  Brez DDV: 200,00€ 244,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Solid Black mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelado, ki zagotavl..
  Brez DDV: 174,59€ 213,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Solid White je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelado, ki zagotavlja o..
  Brez DDV: 174,59€ 213,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS SM-5 Venture Black Yellow z lahko lišino izdelane iz napredne termoplastike.  Lahka zunanja lupina je izdelana iz tehnološko napredne termoplastike, odporne na udarce, v dveh velikostih. Patentiran sistem za sprostitev šilta Čelada ima integrirano zaščito k..
  Brez DDV: 196,68€ 239,95€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M8 Contact Dark Red White sledi Alpinestarsovi filozofiji naprednih tehnlogij, preizkušenosti in varnosti. Pri razvoju čelade so ustanovili  poseben oddelek za razvoj čelad s pomočjo katerega so uspeli ustvariti najnaprednejšo, najučinkovitejšo, udobno, z..
  Brez DDV: 204,51€ 249,50€ 499,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M8 Radium Black Gray Teal sledi Alpinestasovi filozofiji naprednih tehnlogij, preizkušenosti in varnosti. Pri razvoju čelade so ustanovili  poseben oddelek za razvoj čelad s pomočjo katerega so uspeli ustvariti najnaprednejšo, najučinkovitejšo, udobno, zračno ..
  Brez DDV: 331,15€ 404,00€ 505,00€