Čelade Alpinestars

Čelade Alpinestars

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Compass Black Orange Fluo mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelad..
  Brez DDV: 190,98€ 233,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Compass Black Yellow Fluo mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelad..
  Brez DDV: 190,98€ 233,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Rayon Gray Black White Fluo Orange mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikov..
  Brez DDV: 190,98€ 233,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Rayon Light Gray Black Silver Mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano č..
  Brez DDV: 190,98€ 233,00€
 • Rover Anthracite Red Fluo Gray Camo je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelado, ki zagotavlja optimalno ..
  Brez DDV: 190,98€ 233,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Rover Anthracite Yellow Fluo Gray Camo je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikov..
  Brez DDV: 190,98€ 233,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Solid Black mat je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelado, ki zagotavl..
  Brez DDV: 166,39€ 203,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M5 Solid White je popolnoma nova čelada modela SM5, in je rezultat več kot pet let intenzivnega študija, razvoja in testiranja. Kot je pričakovati od Alpinestars, so preučili vse možne vidike, da bi oblikovali varno in premišljeno oblikovano čelado, ki zagotavlja o..
  Brez DDV: 166,39€ 203,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M8 Contact Dark Red White sledi Alpinestarsovi filozofiji naprednih tehnlogij, preizkušenosti in varnosti. Pri razvoju čelade so ustanovili  poseben oddelek za razvoj čelad s pomočjo katerega so uspeli ustvariti najnaprednejšo, najučinkovitejšo, udobno, z..
  Brez DDV: 245,41€ 299,40€ 499,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M8 Contact Orange Grey sledi Alpinestarsovi filozofiji naprednih tehnlogij, preizkušenosti in varnosti. Pri razvoju čelade so ustanovili  poseben oddelek za razvoj čelad s pomočjo katerega so uspeli ustvariti najnaprednejšo, najučinkovitejšo, udobno, zrač..
  Brez DDV: 245,41€ 299,40€ 499,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M8 Contact Silver Black sledi Alpinestarsovi filozofiji naprednih tehnlogij, preizkušenosti in varnosti. Pri razvoju čelade so ustanovili  poseben oddelek za razvoj čelad s pomočjo katerega so uspeli ustvariti najnaprednejšo, najučinkovitejšo, udobno, zračno i..
  Brez DDV: 245,41€ 299,40€ 499,00€
 • Motokros čelada ALPINESTARS S-M8 Radium Aqua Yellow Fluo Navy mat sledi Alpinestasovi filozofiji naprednih tehnlogij, preizkušenosti in varnosti. Pri razvoju čelade so ustanovili  poseben oddelek za razvoj čelad s pomočjo katerega so uspeli ustvariti najnaprednejšo, najučinkovitejšo, udobn..
  Brez DDV: 409,02€ 499,00€