Motokros dresi (Moški, Ženski, Otroški)

Podrobno iskanje
 • Spol
 • Proizvajalec
Filtrirajte

Motokros dresi (Moški, Ženski, Otroški)

Obstaja samo ščepec legendarnih znamk v svetu motokrosa, in tukaj sta Thor ter Alpinestars definitivno dve od pomembnejših. Motokros drese Thor in Alpinestars - za moške, ženske, otroke in mladino najdete po ugodni ceni pri nas!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Otroški motokros dres YOKO Scramble Black/Orange. Cenovno ugoden in dostopen otroški motokros dres v tradicionalnem Yoko dizajnu. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester,..
  Brez DDV: 26,29€ 32,07€ 40,29€
 • Moški motokros dres YOKO Kisa Black . Moški motokros dres Yoko Kisa kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tabela je inform..
  Brez DDV: 37,06€ 45,21€ 54,45€
 • Moški motokros dres YOKO Kisa Black/Orange. Moški motokros dres Yoko Kisa kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tabela je infor..
  Brez DDV: 37,06€ 45,21€ 54,45€
 • Moški motokros dres YOKO Kisa Black/Yellow. Moški motokros dres Yoko Kisa kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tabela je infor..
  Brez DDV: 37,06€ 45,21€ 54,45€
 • Moški motokros dres YOKO Kisa Blue/Yellow. Moški motokros dres Yoko Kisa kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tabela je inform..
  Brez DDV: 37,06€ 45,21€ 54,45€
 • Moški motokros dres YOKO Scramble Black/Orange. Moški motokros dres Yoko Scramble kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Ta..
  Brez DDV: 30,86€ 37,65€ 45,33€
 • Moški motokros dres YOKO Scramble Black/Red. Moški motokros dres Yoko Scramble kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tabel..
  Brez DDV: 30,86€ 37,65€ 45,33€
 • Moški motokros dres YOKO Scramble Black/White. Moški motokros dres Yoko Scramble kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tab..
  Brez DDV: 30,86€ 37,65€ 45,33€
 • Otroški motokros dres YOKO Kisa Black/Orange. Otroški motokros dres Yoko Kisa kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tabela je i..
  Brez DDV: 32,21€ 39,30€ 49,37€
 • Otroški motokros dres YOKO Kisa Black/Yellow. Otroški motokros dres Yoko Kisa kolekcija. Zračen dres z optimalnim prileganjem Stranska performirana atletska mrežica vseskozi hladi Zadnji del je podaljšan, da ne leze iz hlač Material: poliester, džersi ​    *Tabela je i..
  Brez DDV: 32,21€ 39,30€ 49,37€
 • DODAJ NOVO! Motoristična enduro motokros jakna ALPINESTARS Session Race Black Red. Jakna Session Race je kot windstopper, s flisom v notranjosti in nudi odlično toplotno razščito. Je udobna, ima veliko žepov, ne omejuje gibanja in zmanšjuje utrujenost na najzahtevnejših enduro poteh.  ..
  Brez DDV: 116,35€ 141,95€
 • Motoristična enduro motokros jakna ALPINESTARS Session Race Blue Black. Jakna Session Race je kot windstopper, s flisom v notranjosti in nudi odlično toplotno razščito. Je udobna, ima veliko žepov, ne omejuje gibanja in zmanšjuje utrujenost na najzahtevnejših enduro poteh.    ..
  Brez DDV: 116,35€ 141,95€