Motokros rokavice

Podrobno iskanje
 • Spol
 • Tip
 • Proizvajalec
Filtrirajte

Motokros rokavice

Motokros rokavice namenjene otrokom in mladini, moškim in ženskam, v varianti kot poletne in zimske. Na voljo so vam priznane motokros znamke - 100%, Alpinestars, Moose Racing in Thor. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Moške motokros rokavice 100% BRISKER BLACK GRAY- rokavice za hladne dni . Oblecite lahke, a tople rokavice z odlično notranjo izolacijo in preprečite, da vas zebe na kros motorju, štirikolesniku ali kolesu!  1 – Single-layer Clarino® Palm - NAJBOLJŠE UDOBJE! 2 – Lightly Insulated Sof..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Moške motokros rokavice 100% BRISKER CAMO BLACK - rokavice za hladne dni. Oblecite lahke, a tople rokavice z odlično notranjo izolacijo in preprečite, da vas zebe na kros motorju, štirikolesniku ali kolesu!  1 – Single-layer Clarino® Palm - NAJBOLJŠE UDOBJE! 2 – Lightly Insulated Soft-she..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Moške motokros rokavice 100% BRISKER FLO ORANGE - rokavice za hladne dni. Oblecite lahke, a tople rokavice z odlično notranjo izolacijo in preprečite, da vas zebe na kros motorju, štirikolesniku ali kolesu!  1 – Single-layer Clarino® Palm - NAJBOLJŠE UDOBJE! 2 – Lightly Insulated Soft-she..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Moške motokros rokavice 100% BRISKER FLO YELLOW BLACK- rokavice za hladne dni. Oblecite lahke, a tople rokavice z odlično notranjo izolacijo in preprečite, da vas zebe na kros motorju, štirikolesniku ali kolesu!  1 – Single-layer Clarino® Palm - NAJBOLJŠE UDOBJE! 2 – Lightly Insulated Sof..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Moške motokros rokavice 100% BRISKER HEATHER GRAY - rokavice za hladne dni. Oblecite lahke, a tople rokavice z odlično notranjo izolacijo in preprečite, da vas zebe na kros motorju, štirikolesniku ali kolesu!  1 – Single-layer Clarino® Palm - NAJBOLJŠE UDOBJE! 2 – Lightly Insulated Soft-s..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Moške motokros rokavice 100% BRISKER Hydromatic Black- rokavice za hladne dni s podaljšano manšeto. Idelane vožnjo v hladnejših dneh. Material/sestava moških motokros rokavic 100% BRISKER Hydromatic Black: S61% Polyester, 23% Nylon, 12% Polyurethane, 4% Elastane Velikost &..
  Brez DDV: 41,80€ 51,00€
 • remodeez - naraven, efektiven in patentiran odstranjevalec neprijetnih vonjav in vlage za motocross škornje in rokavice (odrasle in otroške) ameriški patentiran produkt hipoalergen odlično odstrani neprijeten vonj, ki je posledica potu in vročine iz motokros škornjev in motokros rokavic te..
  Brez DDV: 10,24€ 12,49€ 24,99€
 • Ženske motokros rokavice 100% BRISKER BLACK GRAY - rokavice za hladne dni. Lahke in tople rokavice z odlično notranjo izolacijo namenjene in ustvarjene za ženske!  1 – Single-layer Clarino® Palm - NAJBOLJŠE UDOBJE! 2 – Lightly Insulated Soft-shell Top Hand - ZAGOTOVLJENA TOPLOTNA ZAŠ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Ženske motokros rokavice 100% BRISKER PINK BLACK - rokavice za hladne dni. Lahke in tople rokavice z odlično notranjo izolacijo namenjene in ustvarjene za ženske!  1 – Single-layer Clarino® Palm - NAJBOLJŠE UDOBJE! 2 – Lightly Insulated Soft-shell Top Hand - ZAGOTOVLJENA TOPLOTNA ZAŠ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Otroške motokros rokavice THOR Sector Acid Prilagodljive in raztegljive za lahkotno udobje Hitro in preprosto odpiranje in zapiranje, natikanje in snamenje Silikonski grip za boljši oprijem in občutek Z rahlo oblazinjeno dlanjo VELIKOST OBSEG ..
  Brez DDV: 16,35€ 19,95€
 • Otroške motokros rokavice THOR Sector Red Prilagodljive in raztegljive za lahkotno udobje Hitro in preprosto odpiranje in zapiranje, natikanje in snamenje Silikonski grip za boljši oprijem in občutek Z rahlo oblazinjeno dlanjo VELIKOST OBSEG D..
  Brez DDV: 16,35€ 19,95€
 • Moške motokros rokavice THOR Vintage Hallman Digit so kombinacija starega izgleda Hallman-ovih rokavic z izboljšavami, ki zagotavljajo udobje, dober oprijem in zelo dobro zračenje.  Udobne V kombinaciji s kozjim usnjem S sintetičnem usnjem na dlani So zračne Ne omejujejo gibanja ..
  Brez DDV: 22,91€ 27,95€