Ženski

Podrobno iskanje
 • Proizvajalec
Filtrirajte

Ženski

Motokros škornji namenjeni in ustvarjeni posebej za ženske. So ženski škornji vrhunskih motokros znamk Thor in Alpinestars. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • remodeez - naraven, efektiven in patentiran odstranjevalec neprijetnih vonjav in vlage za motocross škornje in rokavice (odrasle in otroške) ameriški patentiran produkt hipoalergen odlično odstrani neprijeten vonj, ki je posledica potu in vročine iz motokros škornjev in motokros rokavic te..
  Brez DDV: 20,48€ 24,99€
 • Ženski motokros škornji THOR Blitz White z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno.  Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Popolnoma sintetični material daje optimalno zaščito in temperaturo v vseh vremenskih razmerah Notranjost škornja zasnovana ..
  Brez DDV: 127,01€ 154,95€
 • Ženski motokros škornji THOR Blitz XP Black Pink:  Oblikovani tako, da se prilegajo ženski nogi in stopalu Novo inovativno zapiranje s kvalitetnimi štirimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Popolnoma sintetični material daje optimalno zaščito in temperaturo v vseh vremenskih ..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Ženski motokros škornji THOR Blitz Black Magenta, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno.  Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Popolnoma sintetični material daje optimalno zaščito in temperaturo v vseh vremenskih razmerah Notranjost škornja z..
  Brez DDV: 135,20€ 164,95€