Moški

Moški

Moška motokros in offroad obutev - visoki škornji za motokros, škornji prilagojeni za enduro ter nizki škornji za pitbike in ATV, vsi vodilnih proizvajalcev - Alpinestars, Thor, Gaerne in Moose Racing.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Škornji primerni za pitbike ali trial v beli barvi. So nižji in tako bolj udobni za nošenje.  Zapiranje z dvema nastavljivima zaponkama Zaradi usnjenega ogrodja daje čevelj boljši občutek in boljšo gibljivost Gleženj je dodatno zaščiten z varovalnimi ploščicam, prav tako golenica Ob..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Škornji primerni za pitbike ali trial v črni barvi. So nižji in tako bolj udobni za nošenje.  Zapiranje z dvema nastavljivima zaponkama Zaradi usnjenega ogrodja daje čevelj boljši občutek in boljšo gibljivost Gleženj je dodatno zaščiten z varovalnimi ploščicam, prav tako golenica Ob..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • remodeez - naraven, efektiven in patentiran odstranjevalec neprijetnih vonjav in vlage za motocross škornje in rokavice (odrasle in otroške) ameriški patentiran produkt hipoalergen odlično odstrani neprijeten vonj, ki je posledica potu in vročine iz motokros škornjev in motokros rokavic te..
  Brez DDV: 10,25€ 12,50€
 • Motocross škornji Thor Blitz v beli barvi, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno.  Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Popolnoma sintetični material daje optimalno zaščito in temperaturo v vseh vremenskih razmerah Notranjost škornja zas..
  Brez DDV: 131,11€ 159,95€
 • Motokros in ATV škornji THOR Blitz XP ATV Black, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Škornji THOR Blitz XP  vam bodo nudili udobje, varnost in oprijem. ATV rrazličica s posebnim podplatom in jeklenim vstavkom Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi štirimi sponkami o..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Motokros škornji THOR Blitz XP Black, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Škornji THOR Blitz XP  vam bodo nudili udobje, varnost in oprijem. Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi štirimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Material iz katerega so izdelani šk..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Motokros škornji THOR Blitz XP Charcoal Orange, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Škornji THOR Blitz XP  vam bodo nudili udobje, varnost in oprijem. Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi štirimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Material iz katerega..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Motokros škornji THOR Blitz XP Flo Green Black, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Škornji THOR Blitz XP  vam bodo nudili udobje, varnost in oprijem. Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi štirimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Material iz katerega..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Motokros škornji THOR Blitz XP Red Black, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno.  Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi štirimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Material iz katerega so izdelani škornji daje optimalno zaščito in temperaturo v vseh vremenskih razme..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Motokros škornji THOR Blitz XP White Black, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Škornji THOR Blitz XP  vam bodo nudili udobje, varnost in oprijem. Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi štirimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Material iz katerega so ..
  Brez DDV: 125,37€ 152,95€
 • Enduro škornji Thor Blitz S4 ATV Outsole primerni za motokros, enduro in ATV. Imajo poseben grob podplat primeren za enduro in ATV vožnje. Škornji Thor Blitz S4 ATV Outsole majo zares odlično razmerje med kvaliteto in ceno.  Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi sponkami omogočajo nat..
  Brez DDV: 131,11€ 159,95€
 • Motocross škornji Thor Blitz za odrasle, v črni barvi, z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno.  Nastavljivo zapiranje s kvalitetnimi sponkami omogočajo natančno zapiranje Popolnoma sintetični material daje optimalno zaščito in temperaturo v vseh vremenskih razmerah Notranjost škor..
  Brez DDV: 131,11€ 159,95€