Torbe in nahrbtniki

Torbe in nahrbtniki

Torbe in nahrbtniki za potovanje, šolo in prosti čas, za prenašanje motokros opreme in orodja, hidracijski nahrbtniki, torbe za čelado, motokros očala in ostale stvari. Vse priznanih motokros znamk Moose Racing, Thor, Pro Circuit, American Cargo, Oakley in 100%. Z njimi boste imeli vedno vse na pravem mestu in ne boste ničesar pozabili doma. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • remodeez - naraven, efektiven in patentiran odstranjevalec neprijetnih vonjav in vlage za torbe in nahrbnike ameriški patentiran produkt odlično odstrani neprijeten vonj, ki je posledica športne opreme v torbah in nahrbnikih zato je redni spremljevalec vseh vrst treningov ovira razvoj ..
  Brez DDV: 10,25€ 12,50€
 • Potovalna moto torba ALPINESTARS Komodo Travel Bag Black Anthracite White. Izjemno funkcionalna potovalna torba za orodje, opremo, oblačila. Idealna za vse športne dejavnosti, ki zahtevajo veliko opreme in orodja.  Izdelana iz trajnih in kvalitenih materialov Z velikim glavnim predalom ..
  Brez DDV: 199,96€ 243,95€
 • Velika torba na kolesih in z ročajem American Kargo Large Roller Bag za potovanja. Veliko prostora in doživljenjska garancija. Velika torba kamor boste pospravili kompletno motokros opremo ali drugo prtljago Poseben prostor za motokros očala ali drugo prtljago Možnost pritrditve vaše dirka..
  Brez DDV: 219,63€ 267,95€
 • Potovalna torba - zelo velika, praktična, s kolesi, v Monster ediciji! Zasnovana za tiste, ki so radi svobodni tudi na potovanjih. V torbo lahko date bodisi svojo športno opremo, orodje, ali se z njo odpravite na počitnice. Ima več manjših prostorov za shranjeve in enega velikega. Z njo lahko imate ..
  Brez DDV: 266,27€ 324,85€ 360,95€
 • Potovalna torba - velika, praktična, s kolesi, v Monster ediciji! Zasnovana za tiste, ki so radi svobodni tudi na potovanjih. V torbo lahko date bodisi svojo športno opremo, orodje, ali se z njo odpravite na počitnice. Ima več manjših prostorov za shranjeve in enega velikega. Z njo lahko imate svoje..
  Brez DDV: 283,98€ 346,45€ 384,95€
 • Potovalna moto torba na kolesih THOR Transit Wheelie Black Mint. Primerna za potovanja in za moto opremo.  S TPR zračenjem Iz materiala ki ga je preprosto čistiti Z micro fleece obloženim prostorom za čelado in očala Z veliko predali S posebno načrtovanimi in oblikovanimi predali ..
  Brez DDV: 222,91€ 271,95€
 • Potovalna moto torba THOR Circuit Black Red Orange. Z njo lahko imate svojo opremo in orodje varno in organizirano vedno pri sebi.  S tremi predeli ki se lahko združijo v en velik prostor Posebno načrtovani in oblikovani predali Z mrežastim prezdračevanjem (torba je zračna in zmanjša ..
  Brez DDV: 73,13€ 89,21€ 118,95€
 • Pametna torba za moto opremo ACERBIS Borsa Cargo Black Yellow. Zakaj pametna? Z njo boste imeli vedno opremo na pravem mestu, na račun spiska kaj vse potrebujete za vožnjo, pa ne boste ničesar pozabili doma.  Zelo prostorna torba Ima več ločenih prostorov Poskrbljeno je tudi za njeno ..
  Brez DDV: 57,34€ 69,95€
 • Torba za moto opremo ALPINESTARS Goanna Duffle Bag Black Anthracite White. Izdelana iz poliestra in traupalina, ki poskrbi za odpornost. Ustvarjena za enostavno shranjevanje vsega v motokrostu.  Udobna naramnica za nošenje Največji predal se odpira na zadrgo Notranji žep z zadrgo Sp..
  Brez DDV: 83,57€ 101,95€
 • Najkvalitetnješa torba American Kargo Gear Bag kompletno motokros in ostalo moto opremo. Zračna torba, veliko odlagalnih predalov. Doživljenjska garancija. Velika torba kamor boste pospravili kompletno motokros opremo Ločeni predeli za umazano in čisto opremo Iz torbe se potegne podloga na..
  Brez DDV: 118,41€ 144,46€ 169,95€
 • Najkvalitetnješa torba American Kargo Gear Bag kompletno motokros in ostalo moto opremo. Zračna torba, veliko odlagalnih predalov. Doživljenjska garancija. Velika torba kamor boste pospravili kompletno motokros opremo Ločeni predeli za umazano in čisto opremo Iz torbe se potegne podloga na..
  Brez DDV: 118,41€ 144,45€ 169,95€
 • Najkvalitetnješa torba American Kargo Track Bag za čelado in ostale drobnarije na trgu. Zračna torba, veliko odlagalnih predalov. Doživljenjska garancija. Velik predal za čelado (motokros in cestne), ki se popolnoma odpre. Zadrga na predalu čelade je obrnjena navzven, da ne podrgne čela..
  Brez DDV: 103,24€ 125,95€ 139,95€