Torbe in nahrbtniki

Podrobno iskanje
 • Tip
Filtrirajte

Torbe in nahrbtniki

Torbe in nahrbtniki za potovanje, šolo in prosti čas, za prenašanje motokros opreme in orodja, hidracijski nahrbtniki, torbe za čelado, motokros očala in ostale stvari. Vse priznanih motokros znamk Moose Racing, Thor, Pro Circuit, American Cargo, Oakley in 100%. Z njimi boste imeli vedno vse na pravem mestu in ne boste ničesar pozabili doma. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • remodeez - naraven, efektiven in patentiran odstranjevalec neprijetnih vonjav in vlage za torbe in nahrbnike ameriški patentiran produkt odlično odstrani neprijeten vonj, ki je posledica športne opreme v torbah in nahrbnikih zato je redni spremljevalec vseh vrst treningov ovira razvoj ..
  Brez DDV: 10,24€ 12,49€ 24,99€
 • Potovalna moto torba ALPINESTARS Komodo Travel Bag Black Anthracite Fluo Yellow. Izjemno funkcionalna potovalna torba za orodje, opremo, oblačila. Idealna za vse športne dejavnosti, ki zahtevajo veliko opreme in orodja.  Izdelana iz trajnih in kvalitenih materialov Z velikim glavnim pre..
  Brez DDV: 209,02€ 255,00€
 • Potovalna moto torba ALPINESTARS Komodo Travel Bag Black Anthracite White. Izjemno funkcionalna potovalna torba za orodje, opremo, oblačila. Idealna za vse športne dejavnosti, ki zahtevajo veliko opreme in orodja.  Izdelana iz trajnih in kvalitenih materialov Z velikim glavnim predalom ..
  Brez DDV: 209,02€ 255,00€
 • Potovalna moto torba na kolesih THOR Transit Wheelie Black Mint. Primerna za potovanja in za moto opremo.  S TPR zračenjem Iz materiala ki ga je preprosto čistiti Z micro fleece obloženim prostorom za čelado in očala Z veliko predali S posebno načrtovanimi in oblikovanimi predali ..
  Brez DDV: 211,76€ 258,35€ 271,95€
 • Torba za moto opremo ALPINESTARS Goanna Duffle Bag Black Anthracite White. Izdelana iz poliestra in traupalina, ki poskrbi za odpornost. Ustvarjena za enostavno shranjevanje vsega v motokrostu.  Udobna naramnica za nošenje Največji predal se odpira na zadrgo Notranji žep z zadrgo Sp..
  Brez DDV: 83,57€ 101,95€
 • Torba za moto opremo THOR Circuit Gray Black Mint. Z njo boste imeli vedno opremo na pravem mestu in ne boste ničesar pozabili doma.  Organizirana tako, da lahko posamezno opremo enostavno najdete Ima TPR prezdračevanje Z micro flisom podloženim predalom za očala in čelado Velik gla..
  Brez DDV: 126,89€ 154,80€ 162,95€
 • Dvojna sedež Enduro Off-road torba Nelson-Rigg primerna za dual-sport, enduro in cross motorje.  Vrhunske kvalitete, UV obdelana in vodoodporna (1680D Tri-Max®) Z razširljivim glavnim predalom za dodatno shranevanje Ima žep za orodje, ki je hitro zunanje dostopen Zadrge lahko z lahk..
  Brez DDV: 139,30€ 169,95€
 • Torbica za orodje za okoli pasu MOOSE RACING XCR Enduro Fanny Pack. Srednje velika torbica omogoča, da imate na celodnevnih vožnjah vedno vse pri roki kar potrebujete Iz kvalitetnega 600D materiala in udobnimi pasi je prijetna za nošnjo in ne ovira Pasovi so zelo fleksibilni, primerna je za ..
  Brez DDV: 54,88€ 66,95€
 • Torbica za orodje za okoli pasu THOR Vault Black Mint. Udobna in velika torbica za nošenje okoli pasu. Veliko prostora za orodje in druge nujne potrebščine na enduro poti Široki pasi poskrbijo, da je nošenje torbice udobno Teža je ob nošenju enakomerno razporejena THOR odsevni logo ..
  Brez DDV: 42,79€ 52,20€ 54,95€
 • Torba za shranjevanje motokros očal (gogglov) Moose Racing  s katero bodo vaša očala in ostale drobnarije vedno na varnem. Vanjo lahko shranite kar do šest parov motokros očal (gogglov) in leč Obdrži in varuje motokros očala na mestu Omogoča, da lahko sabo vzamete več različ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Hidracijski nahrbtnik ALPINESTARS Iguana Black Anthracite White. Lahek hidracijski nahrbtnik Iguana omogoča še daljše užitke v vožnji. Ustvarjen, da nudi udobje, lahkotnost nošenja, zračnost in vzdržljivost.  Izdelan iz kvalitetnega materiala Priložen hidracijski meh z velikostjo 1.5l ..
  Brez DDV: 70,49€ 86,00€
 • Hidracijski nahrbtnik ALPINESTARS Iguana Black Blue Red Fluo Yellow. Lahek hidracijski nahrbtnik Iguana omogoča še daljše užitke v vožnji. Ustvarjen, da nudi udobje, lahkotnost nošenja, zračnost in vzdržljivost.  Izdelan iz kvalitetnega materiala Priložen hidracijski meh z velikostjo 1...
  Brez DDV: 70,49€ 86,00€