Zaščitna oprema odrasli

Podrobno iskanje
 • Tip
Filtrirajte

Zaščitna oprema odrasli

Pri nas najdete ščitnike hrbta (želve), trupa, pregibnih delov (kolenčniki in komolčniki), opornice za vrat, ledvične pase in zaščitne podhlače. Omenjeni ščitniki vam bodo nudili dodatno zaščito in varnost poleg osnovne zaščitne opreme (čelade, očal-gogglov, hlač, dresa, rokavic in škornjev). Ne pozabite - zaščita je ključnega pomena, zato se le zavarujte pred udarci in poškodbami!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • THOR Comp Knee Sleeve Black Red Orange - kolenski rokav, ki nudi visoko udobje nošenja in optimalno začito: Idelealno ob nošenju kolenske opornice Ima silikonsko zaščito proti drsenju Narejen je iz udobnega in hitrosušečega materiala  Ob nakupu prejmete par Na voljo v treh ve..
  Brez DDV: 13,17€ 16,07€ 22,95€
 • Ledvični pas ALPINESTARS Sequence Black Red Ergonomsko oblikovan Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Zagotavlja svobodo gibanja in fleksibilnost Z lahko in zračno konstrukcijo Z dvojnim Velcro zapiranjem Ima mrežast vložek ki poskrbi za zračnost   ..
  Brez DDV: 28,65€ 34,95€
 • Ledvični pas ALPINESTARS Saturn Black White: Ergonomsko oblikovan Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Z lahko in zračno konstrukcijo Z dvojnim Velcro zapiranjem Ima mrežast vložek ki poskrbi za zračnost Velikost: UNI Sestava: 40% polietilen, 20% poliklorid, 20..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Ledvični pas POLISPORT Kidney Plus White Grey: Ergonomsko oblikovan Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Notranjost iz bio pene Ne ovira Material in konstrukcija dajeta maksimalno zračnost Individualno prileganje Lahek, zračen in udoben Velikost: S/M (28-36in oz..
  Brez DDV: 32,99€ 40,25€
 • Ledvični pas THOR Guardian Black: Ergonomsko oblikovan S TPR ploščam Večplastna konstrukcija in prilagodljivost zagotavlja podporo, obenem pa omogoča optimalno mobilnost Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Ne ovira Material in konstrukcija dajeta maksimalno zračnos..
  Brez DDV: 31,93€ 38,95€
 • Kolenčniki - kolenska opornica ALPINESTARS FPro Bionic 7 Silver Fluo Yellow - par. Kolenčniki so vsestranski in so izdelani iz inovativnih materialov. Zasnovani so za najbolj zahtevne pogoje v katerih nudijo podporo in ščitijo pred sunkovitim iztegom. Sami kolenčniki Bionic-7 so lahki, zračni in ..
  Brez DDV: 420,08€ 512,50€
 • Kolenčniki ALPINESTARS Bionic Action zagotavljajo dobro zaščito, optimalno raven udobja in svobode gibanja. ..
  Brez DDV: 26,23€ 32,00€
 • Kolenčniki ALPINESTARS Bionic Flex Knee Ekstremno lahki in prilagodljivi Zračni (dihajoči) in udobni Zgornji trak je zelo elastičen S peno tudi ob straneh za dodatno zaščito Izjemno odporni na obrabo tako tkanina kot ščitnik   ​Kolenčniki ALPINESTARS Bionic Flex Knee so na..
  Brez DDV: 73,73€ 89,95€
 • Kolenčniki ALPINESTARS Bionic Plus Ergonomsko oblikovan Se obdržijo v položaju Z dvojnim zapiralnim sistemom kar omogoča udobje in natančno namestitev So zelo zračni in lahki​ ​Velikost kolenčnikov Alpinestars Bionic Plus: S/M (9.6-11.2cm) , LX/XL (11.2-12.6cm). Izmerite del ko..
  Brez DDV: 31,93€ 38,95€
 • Kolenčniki ALPINESTARS Sequence Anthracite Fluo Yellow: Lahka zaščita kolena z visokim udobjem in maksimalno zračnostjo Z notranjo oblogo za popolno prileganje in udobje Mehko in blažilno oblazinjenje na stranskem zunanjem delu za še večjo zaščito Obdržijo se na mestu Potrjen varnos..
  Brez DDV: 84,02€ 102,50€
 • Kolenčniki ALPINESTARS Sequence Black Red: zelo lahki, tanki in zračni ergonomsko oblikovani mrežica je raztegljiva, prilagodljiva in izjemno zračna udobno zapiranje in ergonomsko prileganje dajejo pravo svobodo gibanja Potrjen varnostni certifikat EN 1621-1: 2012 tip A (1 stopnja..
  Brez DDV: 78,65€ 95,95€
 • Kolenčniki ALPINESTARS SX-1 Off Road Black Red so ekstremno lahki, ergonomsko oblikovani, prilagodljivi in zračni kolenčniki.  Ergonomska oblika Zgornji in spodnji del je izdelan iz visoko kvalitetnega polimernega materiala Visoko kvaliteten polimerni material skrbi za ..
  Brez DDV: 92,58€ 112,95€