Zaščitna oprema odrasli

Podrobno iskanje
 • Tip
Filtrirajte

Zaščitna oprema odrasli

Pri nas najdete ščitnike hrbta (želve), trupa, pregibnih delov (kolenčniki in komolčniki), opornice za vrat, ledvične pase in zaščitne podhlače. Omenjeni ščitniki vam bodo nudili dodatno zaščito in varnost poleg osnovne zaščitne opreme (čelade, očal-gogglov, hlač, dresa, rokavic in škornjev). Ne pozabite - zaščita je ključnega pomena, zato se le zavarujte pred udarci in poškodbami!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • THOR Comp Knee Sleeve Black Red Orange - kolenski rokav, ki nudi visoko udobje nošenja in optimalno začito: Idelealno ob nošenju kolenske opornice Ima silikonsko zaščito proti drsenju Narejen je iz udobnega in hitrosušečega materiala  Ob nakupu prejmete par Na voljo v treh ve..
  Brez DDV: 18,81€ 22,95€
 • Ledvični pas ALPINESTARS Sequence Black Red Ergonomsko oblikovan Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Zagotavlja svobodo gibanja in fleksibilnost Z lahko in zračno konstrukcijo Z dvojnim Velcro zapiranjem Ima mrežast vložek ki poskrbi za zračnost   ..
  Brez DDV: 28,65€ 34,95€
 • Ledvični pas ALPINESTARS Saturn Black White: Ergonomsko oblikovan Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Z lahko in zračno konstrukcijo Z dvojnim Velcro zapiranjem Ima mrežast vložek ki poskrbi za zračnost Velikost: UNI Sestava: 40% polietilen, 20% poliklorid, 20..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Ledvični pas THOR Black White: Ergonomsko oblikovan Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Z nastavljivimi elastičnimi trakovi za varno prileganje Z vertikalnimi vložki za dodatno podporo Iz vzdržljivega in kakovostnega materiala Lahek, zračen in udoben Nudi dodatno..
  Brez DDV: 27,83€ 33,95€
 • Ledvični pas THOR Black Yellow: Ergonomsko oblikovan Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Z nastavljivimi elastičnimi trakovi za varno prileganje Z vertikalnimi vložki za dodatno podporo Iz vzdržljivega in kakovostnega materiala Lahek, zračen in udoben Nudi dodatn..
  Brez DDV: 27,83€ 33,95€
 • Ledvični pas THOR Force Black Gray White: Ergonomsko oblikovan S TPR ploščam Večplastna konstrukcija in prilagodljivost zagotavlja podporo, obenem pa omogoča optimalno mobilnost Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Material in konstrukcija dajeta maksimalno zračnost ..
  Brez DDV: 39,30€ 47,95€
 • Ledvični pas THOR Force Black Red White: Ergonomsko oblikovan S TPR ploščam Večplastna konstrukcija in prilagodljivost zagotavlja podporo, obenem pa omogoča optimalno mobilnost Daje podporo spodnjem delu hrbta in ohranja pravo držo Material in konstrukcija dajeta maksimalno zračno..
  Brez DDV: 39,30€ 47,95€
 • Kolenčniki - kolenska opornica ALPINESTARS FPro Bionic 7 Silver Fluo Yellow - par. Kolenčniki so vsestranski in so izdelani iz inovativnih materialov. Zasnovani so za najbolj zahtevne pogoje v katerih nudijo podporo in ščitijo pred sunkovitim iztegom. Sami kolenčniki Bionic-7 so lahki, zračni in ..
  Brez DDV: 373,73€ 455,95€
 • Kolenčniki za odrasle ACERBIS Knee Shin Guard Impact Evo 3.0 Black.  Ergonomsko oblikovani za maksimalno udobje Z njim je zaščiteno koleno in goleno Nudi dobro prezračevanje golenu in kolenu Dobro se prilagaja anatomiji kolena Elastična in odstranljiva podloga Elastično in nasta..
  Brez DDV: 69,63€ 84,95€
 • Kolenčniki ACERBIS X-Knee Soft Iz trpežne tkanine, ki nudi zračnost in zelo dobro zaščito pred udarci ter odrgninami Ukrivljena konstrukcija se prilega anatomiji kolena Silikonski trakovi dajejo dober oprijem Oblazinjenost na najbolj občutljivih področjih kolena Ob nakupu prejmete par ..
  Brez DDV: 49,14€ 59,95€
 • Kolenčniki ALPINESTARS Bionic Plus Ergonomsko oblikovan Se obdržijo v položaju Z dvojnim zapiralnim sistemom kar omogoča udobje in natančno namestitev So zelo zračni in lahki​ ​Velikost kolenčnikov Alpinestars Bionic Plus: S/M (9.6-11.2cm) , LX/XL (11.2-12.6cm). Izmerite del ko..
  Brez DDV: 29,47€ 35,95€
 • Kolenčniki ALPINESTARS Sequence Anthracite Fluo Yellow: Lahka zaščita kolena z visokim udobjem in maksimalno zračnostjo Z notranjo oblogo za popolno prileganje in udobje Mehko in blažilno oblazinjenje na stranskem zunanjem delu za še večjo zaščito Obdržijo se na mestu Potrjen varnos..
  Brez DDV: 73,73€ 89,95€