Športne kamere, dodatki

Športne kamere, dodatki

Smo prvi, ki smo celostno, skupaj z večino dodatkov pripeljali WASP kamere v Slovenijo. Gre za ameriške športno-akcijske kamere, ki so že razširjenje pri različnih športih in katere so sponzor že marsikarteremu timu. Njihov velik atribut je ugodna cena glede na zmogljivosti, saj jo lahko dobite že za 259,95€, in veliko število dodatkov, ki jih dobite poleg kamere. Ugodni pa so tudi dodatki, nastavki in držala za kamero, ki ustrezajo tudi drugim športnim kameram kot je GoPro, SJ Cam in drugim.  

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • WASP kamera 9906 CAMO je eden izmed novejših modelov športno akcijske WASP kamere, ki je s kamuflažnim dizajnom kot nalašč ustvarjena za uporabo zunaj, omogoča ugasnjenje vseh snemalnih luči, posnamete časovni video (time-lapse) in ugasnete vse zvoke kamere. Kamera je tudi vodoodporna brez ohišja za..
  Brez DDV: 252,42€ 307,95€
 • WASP kamera 9907 4K je eden izmed novejših modelov športno akcijske WASP kamere, z novo 4K video zmogljivostjo snemanja in 20MP kakovosti fotografij. Je tehnično najbolj dovršena, omogoča posnetke in stunning4K, posnemanje časovnega videa (time-laps) in posnemanje kristalno čistih fotografij. Omogoč..
  Brez DDV: 295,04€ 359,95€
 • Aluminijast nastavek, ki se izredno močno pritrdi na balanco oziroma krmilo kolesa ali na kateri drug element z obliko cevi. Kompatibilen je za WASP, GoPro in ostale športno akcijske kamere. ..
  Brez DDV: 65,53€ 79,95€
 • Aluminijast nastavek, ki se pritrdi na balanco oziroma krmilo kolesa ali na kateri drug element z obliko cevi. Kompatibilen je za WASP, GoPro in ostale športno akcijske kamere. ..
  Brez DDV: 49,14€ 59,95€
 • Aluminijast nosilec ohišja za akcijsko športno kamero WASP, GoPro in ostale. Nosilec je univerzalen. ..
  Brez DDV: 21,27€ 25,95€
 • Aluminijast vijak za nastavek kamer primeren za kamero WASP, GoPro in ostale akcijsko športne kamere.  ..
  Brez DDV: 16,80€ 20,50€
 • Aluminijasto držalo z odličnim oprijemom bo stabiliziralo vašo WASP, GoPro ali drugo akcijsko športno kamero med držanjem.   Nastavek je univerzalen. ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Dražalo in mini tripod (trinožno) stojalo obenem. Omogoča stabilizacijo WASP, GoPro in drugih športnih kamer.  Držalo je univerzalno.  ..
  Brez DDV: 21,95€ 26,78€ 31,50€
 • Univerzalen nastavek u led osvetlitvijo je idealen za nočne posnetke. Odlikuje ga kontrola svetlobe in varovalo pred pregretjem.  Primeren za WASP, GoPro in ostale akcijsko športne kamere.  ..
  Brez DDV: 84,39€ 102,95€
 • Izredno lahko, s karbonsko prevleko držalo, ki bo stabiliziralo vašo WASP, GoPro ali drugo akcijsko športno kamero med držanjem. Z njim boste posneli popoln "selfie". Držalo pa je tudi plavajoče, tudi ko je kamera montirana.  Držalo je univerzalno.  ..
  Brez DDV: 32,75€ 39,95€
 • Nastavljiv nastavek z vtrljivim vratom je primeren za vse vrste WASP, GoPro in ostalih športnik kamer. Močna sponka za pritrditev omogoča, da ga pritrdite na različne površine. Nastavek je univerzalen. ..
  Brez DDV: 40,94€ 49,95€
 • Komplet štirih samolepilnih nastavkov za WASP, GoPro in ostale akcijske kamere. V kompletu STA 2 ravna in 2 ukrivljena nastavka.    ..
  Brez DDV: 16,80€ 20,50€