Zaščitne maske

Zaščitne maske

Tekstilne maske s filtrom - otroške in odrasle, znamk Muc Off in Puig. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Black, na voljo za odrasle in otroke.  v vgrajenim filtrom z antibakterijsko notranjo plastjo, ki vpija pot je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje zunanja plast je odporna na UV žarke oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinacij..
  Brez DDV: 5,64€ 6,88€
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Filth Black: v vgrajenim filtrom z antibakterijsko notranjo plastjo, ki vpija pot je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje zunanja plast je odporna na UV žarke oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinaciji z očali (se ne rosijo) vodo..
  Brez DDV: 7,29€ 8,89€
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Bolt, na voljo odrasle in otroške.  v vgrajenim filtrom je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje z antibakterijsko notranjo plastjo, ki vpija pot zunanja plast je odporna na UV žarke oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinaciji z..
  Brez DDV: 5,64€ 6,88€
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Green.  v vgrajenim filtrom je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje zunanja plast je odporna na UV žarke z antibakterijsko notranjo plastjo, ki vpija pot oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinaciji z očali (se ne rosijo) vodo..
  Brez DDV: 7,29€ 8,89€
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Urban Camo.  v vgrajenim filtrom je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje zunanja plast je odporna na UV žarke oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinaciji z očali (se ne rosijo) vodoodporna za popolno prileganje so na voljo dv..
  Brez DDV: 7,29€ 8,89€
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Woodland Camo, za odrasle in otroke v vgrajenim filtrom je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje zunanja plast je odporna na UV žarke z antibakterijsko notranjo plastjo, ki vpija pot oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinaciji z očal..
  Brez DDV: 5,64€ 6,88€
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Aloha: v vgrajenim filtrom je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje z antibakterijsko notranjo plastjo, ki vpija pot zunanja plast je odporna na UV žarke oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinaciji z očali (se ne rosijo) vodoo..
  Brez DDV: 7,29€ 8,89€
 • Zaščitna tekstilna maska MUC OFF Animal Print: v vgrajenim filtrom je prepustna za zrak in omogoča enostavno dihanje zunanja plast je odporna na UV žarke z antibakterijsko notranjo plastjo, ki vpija pot oblikovane tako, da se lahko uporabljajo v kombinaciji z očali (se ne rosijo) vod..
  Brez DDV: 7,29€ 8,89€
 • Zaščitna tekstilna maska Puig, pralna. Tekstilna maska Puig ni medicinski pripomoček zato ne zatrjujemo, da maska varuje pred nalezljivimi boleznimi. Njena uporaba ni namenjena nadomestilu socialne distance, pranja in razkuževanja rok. Maske po nakupu ni mogoče vrniti ali zamenjati.  ..
  Brez DDV: 5,51€ 6,72€