Čiščenje in nega motorja

Čiščenje in nega motorja

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Imamo ogromen asortiment artiklov, ki jih ponuja naš partner Parts Europe. Prelistajte motokros katalog in se obrnite na nas s šifro dela, ki ga rabite ali pa navedite za kateri motor (model + letnik) potrebujete. Kontakt preko emaila (info@pitbike.si) ali na telefon +386 31/851-133. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • Lopatka skupaj z metlico za čiščenje motorja oziroma odstranjevanje večje količine blata. ..
  Brez DDV: 10,61€ 12,95€
 • Lopatka za čiščenje motorja oziroma odstranjevanje večje količine blata. ..
  Brez DDV: 9,00€ 10,98€
 • Muc Off Motorcycle Ultimate Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje vse za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Bio čistilo s pršilko (1L) Zaščitno sredstvo za motorna kolesa Dva v enem vosek in polirni sprej Krpa iz ..
  Brez DDV: 88,48€ 107,95€
 • Se vam rosi vizir ali stekla v čeladi? Muc-Off ima rešitev za rosenje stekel v goggle motokros očalah, vizirju, čeladi,... Intenzivna anti-fog formula ustvari tanko plast premaza Napredno absorbiranje vlage Trajnost do 5 dni Ne poškoduje plastike in stekla Antistatično delovanje ..
  Brez DDV: 11,43€ 13,95€
 • Muc Off Bike Essentials Kit je komplet za čiščenje, ki bi ga moral imeti vsak. Vsebuje osnove za detaljno pranje vašega motocikla, kolesa, ATV. Komplet vsebuje naslednje artikle: Biološko razgradljivo čistilo s pršilko (1L). Čistilo uporablja nano tehnologijo. Bike Spray (500ml) sprej za ..
  Brez DDV: 29,50€ 35,99€
 • Muc Off Super Cleaner, biorazgradljivo čistilo za detaljno čiščenje, pranje vašega motorja, motocikla, kolesa, ATV. Opazili boste izjemne rezultate čiščenja s skoraj nič napora. Motorcycle Protectant sprej poskrbi, da se plastike in drugi deli motorja / kolesa svetijo, ter preprečuje leplj..
  Brez DDV: 17,62€ 21,50€
 • Muc Off Degreaser razmaščevalec 500ml hitro in varno odstrani olje in mast iz kovin, plastike, gume in tesnil. 100% biorazgraljivo  Z edinstveno vodotopno formulo ki omogoča, da se po uporabi lahko spere z vodo in pusti za sabo čistočo Primerno za uporabo na kovinah, plastikah, gumi, ..
  Brez DDV: 15,16€ 18,50€
 • Muc Off HCB-1 sprej, najboljši zaščitni sprej, ki deluje do 12 mesecev! Zaščiti pred rjo in korozijo na ogrodju, verigi, kovinskih delih, plastikah in barvo. Na delih kjer se je že pokazla rja se je boste popolnoma znebili.  Zasnovan, da je učinkovit v najtežjih pogojih.  Prime..
  Brez DDV: 14,39€ 17,56€ 21,95€
 • Muc Off MO94 Multi sprej 400ml je sprej je vsestranski in najbolj priročen sprej kar ga je! Uporaben za motor, kolo, garažna vrata... z njim boste lažje odvrteli zarjavel vijak, poskrbeli, da bodo ležaji in veriga zaščiteni itd.  Ustvarjen je za neskončno uporabo, zato bi moral biti v vsak..
  Brez DDV: 5,56€ 6,78€ 7,99€
 • Razmaščevalec, čistilo zavor, verige  Bxtreme 500ml. Sredstvo za čiščenje zavor in verig se uporablja za odstranjevanje masti, umazanije in zavornega prahu iz zavor in sklopk. Sredstvo ne pušča nobenih sledi. Čistilo zavor, verig je čistilo na osnovi topil. Vsebuje visoko učinkovito in hit..
  Brez DDV: 3,68€ 4,49€
 • Sredstvo za čiščenje zavor in verig se uporablja za odstranjevanje masti, umazanije in zavornega prahu iz zavor in sklopk. Sredstvo ne pušča nobenih sledi. Čistilo zavor, verig je čistilo na osnovi topil. Vsebuje visoko učinkovito in hitro hlapljivo mešanico raztopin. Učinkovito odstranjuje maš..
  Brez DDV: 3,68€ 4,49€