Krmila in ročke

Podrobno iskanje
 • Tip
 • Proizvajalec
Filtrirajte

Krmila in ročke

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Imamo ogromen asortiment artiklov, ki jih ponuja naš partner Parts Europe. Prelistajte motokros katalog in se obrnite na nas s šifro dela, ki ga rabite ali pa navedite za kateri motor (model + letnik) potrebujete. Kontakt preko emaila (info@pitbike.si) ali na telefon +386 31/851-133. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • Kvalitetni gumijasti gripi - ročke ameriškega proizvajalca ODI, model V2 MX ROGUE, ki je narejen po sistemu LOCK-ON za večino znanih motokros in enduro znamk ter modelov. Fiksno se pritrdijo na krmilo in ročko za plin. Narejeni iz mehke gume (na otip), vendar vseeno vzdržljivi (kot bi bili t..
  Brez DDV: 26,23€ 32,00€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z modrim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z oranžnim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike,..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z rumenim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtr..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z zelenim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtr..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gripi, ročke Motion Stuff črni. Kvalitetni gumijasti gripi primerno za cross, enduro, pitbike. Narejeni iz mehke gume (na otip), vendar vseeno vzdržljivi (kot bi bili trdi).  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelko..
  Brez DDV: 8,11€ 9,90€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve s sivim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro, pitbike. MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in drug..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gripi, ročke MOTION STUFF supersoft siva/črna, super mehak grip, primeren za cross motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in druge dodatke. Katalog najde..
  Brez DDV: 11,60€ 14,15€
 • Gripi, ročke MOTION STUFF supersoft siva/modra, super mehak grip, primeren za cross motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in druge dodatke. Katalog najd..
  Brez DDV: 11,60€ 14,15€
 • Gripi, ročke MOTION STUFF supersoft siva/oranžna, super mehak grip, primeren za cross motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in druge dodatke. Katalog na..
  Brez DDV: 11,60€ 14,15€
 • Gripi, ročke MOTION STUFF supersoft siva/rdeča, super mehak grip, primeren za cross motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in druge dodatke. Katalog najd..
  Brez DDV: 11,60€ 14,15€