Krmila in ročke

Podrobno iskanje
 • Tip
Filtrirajte

Krmila in ročke

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Kvalitetni gumijasti gripi - ročke zelene barve ameriškega proizvajalca ODI, model Ruffian. Primerno za cross, enduro, pitbike. Narejeni iz mehke gume (na otip), vendar vseeno vzdržljivi (kot bi bili trdi).  Made in USA.   ..
  Brez DDV: 9,84€ 12,00€
 • Imamo ogromen asortiment artiklov, ki jih ponuja naš partner Parts Europe. Prelistajte motokros katalog in se obrnite na nas s šifro dela, ki ga rabite ali pa navedite za kateri motor (model + letnik) potrebujete. Kontakt preko emaila (info@pitbike.si) ali na telefon +386 31/851-133. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • Kvalitetni gumijasti gripi - ročke ameriškega proizvajalca ODI, model EMIG V2, ki je narejen po sistemu LOCK-ON za večino znanih motokros in enduro znamk ter modelov. Fiksno se pritrdijo na krmilo in ročko za plin. Narejeni iz mehke gume (na otip), vendar vseeno vzdržljivi (kot bi bili trdi). Roč..
  Brez DDV: 26,23€ 32,00€
  Glede na 1 mnenj.
 • Kvalitetni gumijasti gripi - ročke ameriškega proizvajalca ODI, model V2 MX, ki imajo obliko standardnih najbolj uporabljenih ročk Half-Waffle, ki je narejen po sistemu LOCK-ON za večino znanih motokros in enduro znamk ter modelov. Fiksno se pritrdijo na krmilo in ročko za plin. Narejeni iz ..
  Brez DDV: 26,23€ 32,00€
 • Kvalitetni gumijasti gripi - ročke ameriškega proizvajalca ODI, model V2 MX ROGUE, ki je narejen po sistemu LOCK-ON za večino znanih motokros in enduro znamk ter modelov. Fiksno se pritrdijo na krmilo in ročko za plin. Narejeni iz mehke gume (na otip), vendar vseeno vzdržljivi (kot bi bili t..
  Brez DDV: 26,23€ 32,00€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z modrim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z oranžnim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike,..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z rumenim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtr..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve z zelenim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro in pitbike motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtr..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gumijasti gripi - ročke črne barve s sivim zaključkom proizvajalca Motion Stuff. Primerno za cross, enduro, pitbike. MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in drug..
  Brez DDV: 8,60€ 10,49€
 • Gripi, ročke MOTION STUFF supersoft siva/črna, super mehak grip, primeren za cross motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in druge dodatke. Katalog najde..
  Brez DDV: 11,60€ 14,15€
 • Gripi, ročke MOTION STUFF supersoft siva/modra, super mehak grip, primeren za cross motorje.  MOTION STUFF blagovna znamka se osrodotoča na kakovost, funkcionalnost in cenovno dostopnost. Ponudba izdelkov zajema gripe, uteži za krmilo, smernike, filtre, sklopke in druge dodatke. Katalog najd..
  Brez DDV: 11,60€ 14,15€