Hlače in dresi

Podrobno iskanje
 • Proizvajalec
Filtrirajte

Hlače in dresi

Znižana moto oprema. Cenejše hlače in dresi za motokros, enduro. Odprodaja artiklov.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Ugoden in kvaliteten ženski motokros dres THOR Sector Zones S8W Black Pink je posebej ustvarjen in namenjen ženskam. Je zračen, se dobro prilagaja ženskemu telesu in dobro odvaja odvečen znoj. Dres omogoča optimalno mobilnost Material je zračen in poskrbi za to, da ostane suh tudi ob potenju..
  Brez DDV: 11,05€ 13,48€ 26,95€
 • Ugoden in kvaliteten ženski motokros dres THOR Sector Zones S9W Black Pink je posebej ustvarjen in namenjen ženskam. Je zračen, se dobro prilagaja ženskemu telesu in dobro odvaja odvečen znoj. Kombinira se z ženskimi hlačami THOR Sector Zones.  Dres omogoča optimalno mobilnost Mate..
  Brez DDV: 16,36€ 19,96€ 24,95€
 • Moški off road enduro motokros dres THOR Terrain Blackout: je izjemno udoben 100% poliester odvaja znoj in pomaga, da nam ni vroče dres ima več odsevnikov na rokavih in ramenih material, ki je dodatno odporen na obrabo dres daje udobje in odlično diha kroj je zasnovan tako, da n..
  Brez DDV: 24,57€ 29,98€ 59,95€
 • Moški off road enduro motokros dres THOR Terrain Sand Black. je izjemno udoben 100% poliester odvaja znoj in pomaga, da nam ni vroče dres ima več odsevnikov na rokavih in ramenih material, ki je dodatno odporen na obrabo dres daje udobje in odlično diha kroj je zasnovan tako, da..
  Brez DDV: 24,57€ 29,98€ 59,95€
 • Otroške motokros hlače THOR Pulse Air Acid Electric Blue Black so kvalitetne motokros hlače, izjemno zračne, odlično odvajajo odvečno vlago ter so zelo udobne.  Celotne hlače so zelo zračne Zasnovane za maksimalno kroženje zraka Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in tro..
  Brez DDV: 71,44€ 87,16€ 108,95€
 • Otroške motokros hlače THOR Pulse Air Acid Red Orange Slate so kvalitetne motokros hlače, izjemno zračne, odlično odvajajo odvečno vlago ter so zelo udobne.  Celotne hlače so zelo zračne Zasnovane za maksimalno kroženje zraka Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in t..
  Brez DDV: 71,44€ 87,16€ 108,95€
 • Otroške motokros hlače THOR Pulse Air Radiate Blue so kvalitetne motokros hlače, izjemno zračne, odlično odvajajo odvečno vlago ter so zelo udobne.  Celotne hlače so zelo zračne Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred uporabo..
  Brez DDV: 45,88€ 55,98€ 111,95€
 • Motokros hlače znamke Thor, model Pulse Aktiv v atraktivni kombinaciji barve limete in črne. So izjemno ugodne, kvalitetne, udobne ter zračne motokros hlače, namenjene otrokom in mladini.  Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred obr..
  Brez DDV: 49,16€ 59,97€ 99,95€
 • Otroške motokros hlače Thor Pulse Level Navy Yellow. So izjemno ugodne, kvalitetne, udobne ter zračne motokros hlače. Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred obrabo Kolenski predel je uskrivljen tako, da daje pravo aktivno pozicijo pri..
  Brez DDV: 40,96€ 49,97€ 99,95€
 • Otroške motokros hlače Thor Pulse Thor Pulse Rodge Multi. So izjemno ugodne, kvalitetne, udobne ter zračne motokros hlače. Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred obrabo Kolenski predel je uskrivljen tako, da daje pravo aktivno pozicij..
  Brez DDV: 40,96€ 49,97€ 99,95€
 • Otroške motokros hlače Thor Pulse Savage Jaws Mint Black: Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred obrabo Kolenski predel je uskrivljen tako, da daje pravo aktivno pozicijo pri vožnji (Pre-curved Rapid-FlexTM) Usnje na notranji strani..
  Brez DDV: 40,96€ 49,97€ 99,95€
 • Otroške motokros hlače Thor Pulse Stunner Black White Kombinacija poliestra in najlona ter dvojnih in trojnih šivov dela hlače trpežne in odporne pred obrabo Kolenski predel je uskrivljen tako, da daje pravo aktivno pozicijo pri vožnji (Pre-curved Rapid-FlexTM) Usnje na notranji strani kol..
  Brez DDV: 65,54€ 79,96€ 99,95€