Twin Air

Twin Air

Prikaži: Seznam / Preglednica
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Hladilna tekočina TWIN AIR Ice Flow BIO 2,2L: Za ekstremne temperature, do -26ºC Ustvarjena za ekstremne off-road pogoje kot tudi za uporabo na cesti skozi vse leto v vseh vremenskih pogojih na povsem ekološki način Je biorazgradljiva in nestrupena Dolgotrajo ščiti hladilni sistem Omog..
  19,95€
  Brez DDV: 16,35€
 • Twin Air BIO Air Filter Sealant je biorazgradljivo tesnilno sredstvo za zračni filter za vožnjo v ekstremnih pogojih. Je neprepusten, nepremočljiv, odporen na prah, pesek in ni občutljiv na vročino.  Najprej filter očistite, pravilno in enakomerno naoljite ter nato uporabite Twin A..
  9,95€
  Brez DDV: 8,16€
 • Premažite svoj zračni filter z biološko razgradljivim oljem za zračni filter Twin Air BIO Liquid Power Air Filter Oil.  Z namaščenim filtrom boste preprečili vdor mikro smeti, prahu in peska v vaš motor. Mazivo je primerno za vse zračne filtre in presega najstrožje standarde glede biorazgradlji..
  17,95€
  Brez DDV: 14,71€
 • Premažite svoj zračni filter z biološko razgradljivim oljem za zračni filter v obliki spreja s Twin Air BIO Liquid Power Air Filter Oil Spray-em.  Z namaščenim filtrom boste preprečili vdor mikro smeti, prahu in peska v vaš motor. Sprej je primeren za vse zračne filtre! Priporočamo tudi upor..
  13,95€
  Brez DDV: 11,43€
 • Twin Air Filter Oil 1L olje za zračni filter. Premažite svoj zračni filter z oljem za zračni filter Twin Air Filter Oil.  Z namaščenim filtrom preprečite vdor mikro smeti v vaš motor. Mazivo je primerno za vse zračne filtre! Kantica 1L zadostuje za kar nekaj časa.  Za učinkovito..
  14,99€
  Brez DDV: 12,29€
 • Premažite svoj zračni filter z oljem za zračni filter v obliki spreja s Twin Air Liquid Power Air Filter Oil Spray-em.  Z namaščenim filtrom boste preprečili vdor mikro smeti, prahu in peska v vaš motor. Sprej je primeren za vse zračne filtre! Priporočamo tudi uporabo Twin Air biol..
  12,49€
  Brez DDV: 10,24€
 • Twin Air komplet za čiščenje in nego zračnih filtrov. Komplet vsebuje naslednje: 1 liter Liquid Power Filter Oil (olje za premaz filtra) 4 litre Dirt Remover Filter Cleaner (tekočina za enostavno čiščenje filtra) 1x Cleaning tub (vedro za čiščenje vključno z kletko) 1x Oilin..
  67,49€
  Brez DDV: 55,32€
 • Twin Air vzdrževalni komplet BIO vključuje vse za vzdrževanje in čiščenje zračnega filtra okolju in nam prijazno.  Komplet vsebuje naslednje: 1 liter BIO Liquid Power Filter Oil (biološko razgradljivo olje za premaz filtra) 1 liter BIO Dirt Remover Air Filter (biološko razg..
  54,95€
  Brez DDV: 45,04€
 • Očistite in negujte svoj namaščen zračni filter z Twin Air biološko razgradljivim čistilom. Odstranil bo vso umazanijo in maščobo iz vašega filtra brez, da bi ga poškodoval, na okolju prijazen način. Z njim bo vaš filter kot nov.  Ne strdi filtra Ne poškoduje filtra Očisti s pomočjo z..
  12,95€
  Brez DDV: 10,61€
 • Presenetite prijatelja, znanca, sorodnika z Twin Air BIO Pack - biološko razgradljivo čistilo in olje za zračne filtre pakirano v darilni embalaži. Sestavljeno iz:  BIO olja za mazanje zračnih filtrov (1 liter) BIO čistila za čiščenje zračnih filtrov (prašek 1 liter) Twin Air BI..
  30,50€
  Brez DDV: 25,00€
 • Za učinkovito mazanje priporočamo uporabo Twin Air posode (oiling tub), kamor si natočite olje in namastite filter. Odvečno olje odcedite iz filtra nazaj v posodo in zaprete. Tam vas počaka do naslednjič. Premažite svoj zračni filter z Twin Air filter oljem.  Z namaščenim filtrom p..
  5,99€
  Brez DDV: 4,91€
 • Twin Air Contact Cleaner za čiščenje airbox-a, konektorjev in drugih električnih spojev. Visokokakovosten sprej, ki se hitro suši Varen za plastične in pobarvane površine Vsebina 500ml ..
  7,95€
  Brez DDV: 6,52€