Zaščita

Zaščita

Zaščitna oprema za vožnjo z motornimi sanmi. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Kolenčniki za odrasle ACERBIS Knee Guard Soft 3.0 Black: Njihova ukrivljena konstrukcija popolnoma ustreza anatomiji kolena  Nudijo zaščito brez udarci Elastični in robustni materiali dajejo udobje Nudijo dobro zračnost  Silikonski trakovi dajejo varno in natančno prileg..
  Brez DDV: 49,14€ 59,95€
 • Kolenčniki za odrasle ACERBIS Knee Shin Guard Impact Evo 3.0 Black.  Ergonomsko oblikovani za maksimalno udobje Z njim je zaščiteno koleno in goleno Nudi dobro prezračevanje golenu in kolenu Dobro se prilagaja anatomiji kolena Elastična in odstranljiva podloga Elastično in nasta..
  Brez DDV: 73,73€ 89,95€
 • Kolenčniki POLISPORT Devil Black za odrasle: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkosti, vzdržlji..
  Brez DDV: 40,94€ 49,95€
 • Kolenčniki POLISPORT Devil Fluo Yellow za odrasle: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkost..
  Brez DDV: 40,94€ 49,95€
 • Kolenčniki POLISPORT Devil White za odrasle: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkosti, vzd..
  Brez DDV: 40,94€ 49,95€
 • Kolenčniki za odrasle THOR MX SECTOR. Udobni, lahki in zračni Odporna polypropylene plastika Zaščita kolena in golena Dvojni trakovi za zapenjanje Ena velikost ..
  Brez DDV: 14,75€ 18,00€
 • Kolenčniki - ščitniki THOR Static Black Udoben in prilegajoč Varno in nastavljivo zapiranje Material spodbuje pretok zraka Z vbrizgano zaščito za koleno Ena velikost Obstaja samo ščepec legendarnih znamk v svetu motokrosa, in THOR je definitivno ena od pomembnejših.THOR j..
  Brez DDV: 45,04€ 54,95€
 • Opornica - zaščita za vrat otroška ALPINESTARS Black je posebno oblikovana in narejena za najmlajše voznike. Z njeno uporabo se manjša celotna obremenitev na vrat kar lahko prepreči nastanek zlomov in zmanjša možnost poškodb mišic zaradi ekstremno hitrega giba glave. Čeprav z njo ni m..
  Brez DDV: 99,96€ 121,95€
 • Opornica - zaščita za vrat otroška ALPINESTARS  Black Yellow Fluo je posebno oblikovana in narejena za najmlajše voznike. Z njeno uporabo se manjša celotna obremenitev na vrat kar lahko prepreči nastanek zlomov in zmanjša možnost poškodb mišic zaradi ekstremno hitrega giba glave. Čepr..
  Brez DDV: 99,96€ 121,95€
 • Otroški kolenčniki ACERBIS Soft 3.0 Black Red: Prehodno oblikovani kolenčniki sledejo anatomiji kolena Elastični in robustni materiali dajejo udobje Nudi dobro zračnost Silikonski trakovi dajejo varno in natančno prileganje Ob nakupu prejmete par Ena velikost (primerno za otroke star..
  Brez DDV: 40,94€ 49,95€
 • Otroški kolenčniki POLISPORT Devil Black: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkosti, vzdržljivos..
  Brez DDV: 21,27€ 25,95€
 • Kolenčniki za otroke THOR MX YOUTH SECTOR. Udobni, lahki in zračni Odporna polypropylene plastika Zaščita kolena in golena Dvojni trakovi za zapenjanje Ena velikost ..
  Brez DDV: 12,25€ 14,95€