Zaščita

Zaščita

Zaščitna oprema za vožnjo z motornimi sanmi. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Kolenčniki POLISPORT Devil Black za odrasle: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkosti, vzdržlji..
  Brez DDV: 49,10€ 59,90€
 • Kolenčniki POLISPORT Devil Fluo Yellow za odrasle: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkost..
  Brez DDV: 49,10€ 59,90€
 • Kolenčniki POLISPORT Devil White za odrasle: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkosti, vzd..
  Brez DDV: 49,10€ 59,90€
 • Kolenčniki za odrasle THOR MX SECTOR. Udobni, lahki in zračni Odporna polypropylene plastika Zaščita kolena in golena Dvojni trakovi za zapenjanje Ena velikost ..
  Brez DDV: 14,75€ 18,00€
 • Komolčniki POLISPORT Devil Black: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkosti, vzdržljivosti in od..
  Brez DDV: 21,27€ 25,95€
 • Opornica - zaščita za vrat otroška ALPINESTARS  Black Yellow Fluo je posebno oblikovana in narejena za najmlajše voznike. Z njeno uporabo se manjša celotna obremenitev na vrat kar lahko prepreči nastanek zlomov in zmanjša možnost poškodb mišic zaradi ekstremno hitrega giba glave. Čepr..
  Brez DDV: 104,92€ 128,00€
 • Otroški kolenčniki POLISPORT Devil Black: zagotavljajo zaščito in udobje so ergonomsko oblikovani ne ovirajo nudijo učinkovit pretok zraka nastavljivi trakovi omogočajo prilagoditev po meri  izdelani iz visokokvalitetne polipropelin plastike, ki je znana po lahkosti, vzdržljivos..
  Brez DDV: 21,27€ 25,95€
 • Kolenčniki za otroke THOR MX YOUTH SECTOR. Udobni, lahki in zračni Odporna polypropylene plastika Zaščita kolena in golena Dvojni trakovi za zapenjanje Ena velikost ..
  Brez DDV: 12,25€ 14,95€
 • Odrasla opornica - zaščita za vrat ALPINESTARS Bns Tech Carbon Black Yellow pri motokrosu in mtb. Z njeno uporabo se zmanjša celotna obremenitev na vrat, kar lahko prepreči nastanek zlomov in zmanjša možnost poškodb mišic zaradi ekstremno hitrega giba glave. Čeprav z njo ni mogoče odpraviti tve..
  Brez DDV: 236,07€ 288,00€ 320,00€
 • Odrasla opornica - zaščita za vrat ALPINESTARS Bns Tech-2 Carbon Black Gray pri motokrosu in mtb.  Z njeno uporabo se zmanjša celotna obremenitev na vrat, kar lahko prepreči nastanek zlomov in zmanjša možnost poškodb mišic zaradi ekstremno hitrega giba glave. Čeprav z njo ni mogoče odpraviti..
  Brez DDV: 236,07€ 288,00€ 320,00€
 • Zaščita trupa ALPINESTARS A-1 Black Anthracite. Ta ščit za telo je zelo lahek in udoben za nošenje. Lahek, udoben in zračen Prsi ter hrbet zaščiteno s trdimi ploščami iz umetne mase Penasti ščitniki na ramenu Zgornji del hrbtne zaščite je kompatibilen z vratnimi opornicami Alpi..
  Brez DDV: 104,92€ 128,00€
 • Zaščita trupa ALPINESTARS A-1 Plus Black Anthracite. Za razliko od A-1 ima ta model Plus razširjeno oblazinjenje in s tem se večjo zaščito in udobje.  Lahek, udoben in zračen Prsi ter hrbet zaščiteno s trdimi ploščami iz umetne mase Penasti ščitniki na ramenu Snemljiv..
  Brez DDV: 95,42€ 116,41€ 136,95€