Dodatki

Dodatki

Dodatki za motorne sani, atv/utv - ogrevane ročke, pokrivala za motorne sani, nepremočljive vrečke, zastavice, vrvi za vlečenje, sani za vlečenje po snegu, snow flaps zavesce, posipalci, snežni plugi, verige, kompleti prve pomoči...

Možen nakup na obroke! 

Ste našli izdelek drugje ceneje? Mi vam izenačimo ceno!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Ogrevane rokavice KOSO Heated Handlebar Gloves Black. Imejte roke/prste svobodne, na toplem in suhem! Temperatura se nastavlja Sestavljene so iz večplastne vodoodporne konstrukcije Namesti se preprosto Kompatibilen s skoraj vsakim krmilom (22mm) Vse za namestitev je priloženo ..
  Brez DDV: 177,01€ 215,96€ 239,95€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 10L s čepom za hitro polnjenje. Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je rezervoar poln. Prilo..
  Brez DDV: 41,58€ 50,73€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Cevka za hitro točenje goriva. Priložena posodica za pripravo pravilne mešanice za 2T motorje (olje/bencin..
  Brez DDV: 41,58€ 50,73€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je rezervoar poln. Prilo..
  Brez DDV: 49,90€ 60,88€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 10 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 34,39€ 41,95€ 50,29€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 20 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 45,86€ 55,95€ 62,76€
 • Imate težave pri pripravi dobre mešanice olja in bencina za vaš motor? S posodico Quick 2 Mix lahko točno odmerite pravilno količino olja glede na željen % in glede na količino goriva. Na zadnji strani je priročna tabela, ki vam bo v pomoč pri odmerjanju. Omogoča natančno mešanje v razmer..
  Brez DDV: 5,70€ 6,95€
 • Snežni plug MOOSE UTILITY DIVISION za ATV in UTV. Vam najeda kidanje snega z lopato, imate veliko dvorišče, ki ga morate imeti vedno urejenega za stranke, je kupov snega res preveč, ste s pluženjem in zimsko službo nezadovoljni? Pozabite na zasnežene dovoze in parkirišča. Na štirikolesnik ATV ali..
  Brez DDV: 618,85€ 755,00€
 • Univerzalno pokrivalo za motorne sani Snowmobile covers DOWCO Izdelano iz kakovostnega in trpežnega materiala Odporno na vodo, vlago in plesen Varna in hitra namestitev Na voljo v treh velikostih: M (251cc-340cc enosed), L (341cc enosed), XL (vsi dvosedi) ..
  Brez DDV: 114,71€ 139,95€
 • Univerzalno pokrivalo za motorne sani Snowmobile covers SNO STUFF Lahko večnamensko pokrivalo iz vodoodpornega najlonskega materiala Univerzalne velikosti zato je primeren za vse znamke in modele Nudi odlično zaščito pred prahom Ni primeren za uporabo pri transportu ..
  Brez DDV: 57,34€ 69,95€
 • Prikolica za vlečenje po snegu MOOSE UTILITY DIVISION Cargo Tub. Primerna za ATV in motorne sani. Dimenzija: 142 cm x 66 cm x 24 cm Narejeno v ZDA!   ..
  Brez DDV: 110,61€ 134,95€
 • Pokrivalo za posipalec trosilnik ATV Moose Utility. ..
  Brez DDV: 8,98€ 10,95€