Dodatki

Dodatki

Dodatki za motorne sani, atv/utv - ogrevane ročke, pokrivala za motorne sani, nepremočljive vrečke, zastavice, vrvi za vlečenje, sani za vlečenje po snegu, snow flaps zavesce, posipalci, snežni plugi, verige, kompleti prve pomoči...

Možen nakup na obroke! 

Ste našli izdelek drugje ceneje? Mi vam izenačimo ceno!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Set koles za podlaganje motornih sani Caliber spredaj. V setu sta dva vozička, enaka kot na sliki. Univerzalna uporaba na skoraj vseh modelih motornih sani Zaklep omogoča tudi vožnjo do 19km/h Cena za par Made in USA ..
  Brez DDV: 275,00€ 335,50€
 • Kolesa za podlaganje motornih sani Caliber Trax Wheel 2.0.  Univerzalna uporaba na skoraj vseh modelih motornih sani Lahka aluminijasta konstrukcija z velikimi kolesi Nosilnost 225kg Made in USA ..
  Brez DDV: 120,00€ 146,40€
 • Kolesa za podlaganje motornih sani Super Caddy Super Sport modre. V setu sta dva vozička za smučke in voziček za gosenco. Set je enak kot na sliki. Plastična kolesa Dolžina 203mm Širina 178mm Višina 76,2mm  ..
  Brez DDV: 61,82€ 75,42€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Polisport ProOctane je veliko več kot kanta za točenje goriva: Omogoča hitro točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in o..
  Brez DDV: 40,98€ 50,00€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L Omogoča točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in olajšata točenje Močno ohišje iz umetne mase Cevka omogoča hitro točenje goriva Priložena posod..
  Brez DDV: 40,98€ 50,00€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Polisport ProOctane je veliko več kot kanta za točenje goriva: Omogoča hitro točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in o..
  Brez DDV: 49,18€ 60,00€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 10 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 34,39€ 41,95€ 50,29€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 20 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 45,86€ 55,95€ 62,76€
 • Imate težave pri pripravi dobre mešanice olja in bencina za vaš motor? S posodico Quick 2 Mix lahko točno odmerite pravilno količino olja glede na željen % in glede na količino goriva. Na zadnji strani je priročna tabela, ki vam bo v pomoč pri odmerjanju. Omogoča natančno mešanje v razmer..
  Brez DDV: 5,70€ 6,95€
 • Imate težave pri pripravi dobre mešanice olja in bencina za vaš motor? S posodico Polisport Prooctane 250ml lahko točno odmerite pravilno količino olja glede na željen % in glede na količino goriva. Na zadnji strani je priročna tabela, ki vam bo v pomoč pri odmerjanju. Primerna tudi za uporabo s kan..
  Brez DDV: 3,99€ 4,87€
 • Čep za hitro polnjenje kante (posode) Polisport ProOctane. Primeren za 10l in 20l ProOctane različico.  Polisport ProOctane kanta (posoda) za gorivo je homologirana v skladu z ADR standardi, s čimer je ustrezna in zakonita za prevoz goriva po cestah in tako ni primerna samo za terensko ..
  Brez DDV: 27,05€ 33,00€
 • Cev za polnjenje s pokrovom, Polisport ProOctane - Polisport fill hose with cap. Dolžina cevke je 300mm, pokrov poskrbi, da se točenje samodejno zaustavi s čimer se prepreči razlitje goriva. Primeren za Polisport ProOstane posodo (kanto) za gorivo - 10l in 20l ProOctane različico. ..
  Brez DDV: 24,59€ 30,00€