Dodatki

Dodatki

Dodatki za motorne sani, atv/utv - ogrevane ročke, pokrivala za motorne sani, nepremočljive vrečke, zastavice, vrvi za vlečenje, sani za vlečenje po snegu, snow flaps zavesce, posipalci, snežni plugi, verige, kompleti prve pomoči...

Možen nakup na obroke! 

Ste našli izdelek drugje ceneje? Mi vam izenačimo ceno!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Polisport ProOctane je veliko več kot kanta za točenje goriva: Omogoča hitro točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in o..
  Brez DDV: 40,98€ 50,00€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L Omogoča točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in olajšata točenje Močno ohišje iz umetne mase Cevka omogoča hitro točenje goriva Priložena posod..
  Brez DDV: 40,98€ 50,00€
 • Posoda za točenje goriva v motor, ATV, vodni skuter, gradbene stroje in ostala vozila Polisport Prooctane 20L s čepom za hitro polnjenje. Polisport ProOctane je veliko več kot kanta za točenje goriva: Omogoča hitro točenje brez polivanja Ima dva ročaja, ki omogočata lažji prijem in o..
  Brez DDV: 49,18€ 60,00€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 10 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 34,39€ 41,95€ 50,29€
 • Tuff Jug posoda za gorivo kapacitete 20 litrov: Omogoča hitro točenje brez polivanja. Močno ohišje iz umetne mase. Čep za hitro točenje goriva z enostavnim zaklepom, ko je posoda polna. Spodnji del posode je narejen tako, da ne drsi med prevozom. Skala ob strani posode v litrih in galo..
  Brez DDV: 45,86€ 55,95€ 62,76€
 • Imate težave pri pripravi dobre mešanice olja in bencina za vaš motor? S posodico Quick 2 Mix lahko točno odmerite pravilno količino olja glede na željen % in glede na količino goriva. Na zadnji strani je priročna tabela, ki vam bo v pomoč pri odmerjanju. Omogoča natančno mešanje v razmer..
  Brez DDV: 5,70€ 6,95€
 • Imate težave pri pripravi dobre mešanice olja in bencina za vaš motor? S posodico Polisport Prooctane 250ml lahko točno odmerite pravilno količino olja glede na željen % in glede na količino goriva. Na zadnji strani je priročna tabela, ki vam bo v pomoč pri odmerjanju. Primerna tudi za uporabo s kan..
  Brez DDV: 3,73€ 4,55€
 • Čep za hitro polnjenje kante (posode) Polisport ProOctane. Primeren za 10l in 20l ProOctane različico.  Polisport ProOctane kanta (posoda) za gorivo je homologirana v skladu z ADR standardi, s čimer je ustrezna in zakonita za prevoz goriva po cestah in tako ni primerna samo za terensko ..
  Brez DDV: 27,05€ 33,00€
 • Cev za polnjenje s pokrovom, Polisport ProOctane - Polisport fill hose with cap. Dolžina cevke je 300mm, pokrov poskrbi, da se točenje samodejno zaustavi s čimer se prepreči razlitje goriva. Primeren za Polisport ProOstane posodo (kanto) za gorivo - 10l in 20l ProOctane različico. ..
  Brez DDV: 24,59€ 30,00€
 • Fleksi cev za Tuff Jug 20L ..
  Brez DDV: 9,55€ 11,66€ 12,95€
 • Posoda za pripravo mešanice za 2T motorje Polisport ProOctane 150ml - Oil mixer. Primerna za 10l ProOctane različico.  Polisport ProOctane kanta (posoda) za gorivo je homologirana v skladu z ADR standardi, s čimer je ustrezna in zakonita za prevoz goriva po cestah in tako ni p..
  Brez DDV: 3,73€ 4,55€
 • Univerzalno pokrivalo za motorne sani Snowmobile covers DOWCO Izdelano iz kakovostnega in trpežnega materiala Odporno na vodo, vlago in plesen Varna in hitra namestitev Na voljo v treh velikostih: M (251cc-340cc enosed), L (341cc enosed), XL (vsi dvosedi) ..
  Brez DDV: 114,71€ 139,95€