O nas in kontakt

O nas in kontakt

Naša zgodba sega v začetek leta 2010, ko smo ob pomanjkanju rezervnih delov za pitbike motorje postavili prvo spletno trgovino in pričeli s prodajo le teh. Pet let kasneje smo dejavnost razširili na prodajo rezervnih delov in opreme za kros in enduro motorje, ATV in 4 kolesnike. Danes prodajamo kvalitetne in preverjene znamke pitbike motorjev in cross motorjev za otroke in mladino znamk YCF, Stomp (smo uvozniki) in GST, kot podjetje pa smo večinsko usmerjeno in specializirano za moto segment. Trenutno smo lastniki in upravitelji sledečih spletnih strani:

 

Na naši spletni strani www.pitbike.si najdete velik izbor izdelkov z vaš motor in opremo za vožnjo. Pomagamo vam pri popravilu vašega motorja s hitro in ugodno dobavo rezervnih delov priznanih blagovnih znamk, nudimo najboljšo motokros opremo po konkurenčnih cenah in se trudimo strankam kar najboljše svetovati. Za izdelki, ki jih prodajamo, stojimo. Za kritike in pohvale smo vam vedno na voljo preko spletne podpore, info@pitbike.si, za naročila na narocila@pitbike.si.

BON Trade d.o.o.

Kompole 65

3220 Štore

Slovenija

SI41345851

 

SKLADIŠČE / PREVZEM / DOSTAVA: Kompole 65, 3220 Štore Prevzemi blaga po predhodnem dogovoru* pon-pet 12.00 do 16.00 ure, sobote od 9.00 do 11.00 ure. Dostava pon-pet od 8.00 do 16.30 ure 

 

*Nujen je predhodni dogovor za prevzem blaga saj smo spletna trgovina. 

 

Tel.: +386 (0)31 851 133 Boštjan

 

Dosegljivi smo od ponedeljka do petka med 8.oo in 16.oo uro, sobote od 9.oo do 11.oo ure. Ob nedeljah in praznikih nismo dosegljivi. 

V primeru, da nas na telefon ne dobite pošljite SMS ali se obrnite na Spletno podporo.

E-Mail: info@pitbike.si