O nas in kontakt

O nas in kontakt

Naše poslovanje sega v začetek leta 2010, ko smo ob pomanjkanju rezervnih delov za pitbike postavili prvo spletno trgovino ter pričeli z lastnim uvozom iz tujine. Najprej za prijatelje in znance, nato se je glas razširil naokoli in trenutno prodajamo tudi v druge države EU ter države bivše Jugoslavije!

Smo uradni zastopnik in uvoznik za znamke YCF, Gunshot, Dream Pitbikes, Stomp. Od leta 2015 se ukvarjamo tudi s prodajo rezervnih delov in opreme za kros motorje. Z letom 2016 smo se podali v dobavo rezervnih delov za ATV, 4 kolesnike, vodne skuterje, motorne sani. Naš partner pri dobavi rezervnih delov za ta segment je PARTS EUROPE, s sedežem v USA (PARTS UNLIMITED). Znani so po natančnih in hitrih dobavah ter ogromni zalogi. Zato pri nas naročene dele dobite hitro in zanesljivo!

Večino našega prodajnega programa tudi preizkusimo oziroma uporabljamo! Tako vemo kaj prodajamo in ni dvoma o kvaliteti artiklov, ki jih dobite pri nas.

Ste moto trgovina ali servis? Kontaktirajte nas za veleprodajne cene.

 

BON Trade d.o.o.

PE: TKALSKA ULICA 17 (Poleg proizvodnje SIMER)

Okrogarjeva ulica 7

3000 Celje

Slovenija

 

SKLADIŠČE / PREVZEM / DOSTAVA: Tkalska ulica 17, Celje (poleg proizvodnje SIMER). Od 10 do 11.30 in od 12.30 do 17.00 ure (pred prihodom pokličite).

 

Tel.: +386 (0)31 851 133 Boštjan

Dosegljivi smo od ponedeljka do petka med 8.oo in 17.oo uro, sobote od 9.oo do 13.oo ure. Ob nedeljah in praznikih nismo dosegljivi.

E-Mail: info@pitbike.si